Značku The Attico nyní najdete v dámského butiku The Brands Women

27. Září 2020 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 13790

Italská značka The Attico slaví na poli módy velký úspěch. Nově budou její modely k dostání i v pražském dámském butiku The Brands Women na Pařížské ulici. Doplní již tak velmi rozmanitou nabídku luxusních brandů jako je například Versace, Alexander McQueen, Chloé, Saint Laurent nebo Givenchy.

Nápad na vytvoření nové módní značky, dostaly v roce 2016 dvě přítelkyně. Gilda Ambrosio a Giorgia Tordini byly právě v taxíku při pendlování během fashion weeku v New Yorku. Byly nespokojené s dosavadními modely, které dle jejich názoru postrádaly nadčasovost a dotek nadhledu. A přesně tento nedostatek se pak stal odrazovým můstek pro vznik jejich vlastního brandu The Attico. V italštině název znamená „střešní byt“, což odkazuje právě na novou perspektivu, kterou oblečení v rámci této značky dostává.

O značce The Attico by se dalo říct, že celkem úspěšně kombinuje nekombinovatelné. Introvertní a usedlé modely představují svět zdrženlivé Giorgiany, zatímco excentrické a drzé módní kousky odrážejí živelnou povahu Gildy. Možná je to právě toto nečekané spojení, které značce dodává její osobitost a schopnost zapůsobit. Jednotlivé modely jsou vhodné jak pro každodenní nošení do práce, tak pro slavnostní večerní příležitosti. Na každém kousku vždy naleznete něco zajímavého a dramatického. Jednou jsou to retro třásně, podruhé výrazná rozvolněnost rukávů, jindy vysoký límec. Nejnovější modely v kolekci prefall 2020 byly oceněny jako zároveň smyslné a přitom sofistikované. Módní brand The Attico zkrátka symbolizuje bohémskou ležérnost s přídavkem vintage detailů.

Celou značku The Attico jako červená niť spojuje umění vyjádřit sama sebe skrze oblékání a schopnost hrát si s vlastní ženskostí. Aktuální kolekce této nové značky bude brzy k dostání v dámském butiku The Brands Women v Praze, patřícím ke společnosti Luxury Brand Managament.

Galerie