Meghan není jediná. Kate Middleton nesnesla ani Harryho ex!

Kate Middleton 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. září 2020 14:31 | Aktualizováno: 27. září 2020 18:48

Kate Middleton byla na nože nejen s vévodkyní Meghan. Nově se ukázalo, že nesnesla ani Harryho expřítelkyni Chelsy Davy.

Davy přitom pochází z podobného prostředí jako Kate Middleton. Ani jedna z nich nemá aristokratický původ, proto se dalo předpokládat, že najdou společnou řeč. Opak však byl podle médií pravdou.

Davy začala randit princem Harrym v roce 2004 a jejich vztah trval s přestávkami sedm let. Seznámili se, když studovala na soukromé Stowe School ve Spojeném království.

S Kate se poznala, když už chodila s princem Williamem. Jako přítelkyně princů se často setkávaly na společenských akcích, ale nedokázaly se spřátelit.

Kate je konzervativní a chrání si soukromí, Chelsy na sebe ráda poutá pozornost a vyvolává rozruch. Údajně to mezi Kate a Chelsy už na začátku pořádně zaskřípalo.

Vévodkyně údajně jednou pozvala Chelsy, aby šly spolu nakupovat na King's Road, ale Chelsy, která má úplně jiný vkus a styl oblékání, pozvání odmítla. Vévodkyně byla uražená a od té doby jejich vztah zůstal na bodu mrazu.

Témata: Princ Harry Kate Middleton