Sex ve městě: Brýlatý spisovatel se změnil k nepoznání. Táhne mu na 50 let a ženám se před ním podlamují kolena

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Sex ve meste 1
Sex ve meste 1

Proslavil se hlavně vztahem s Jennifer Aniston. Justin Theroux je nejen skvělý herec, ale i scénárista a režisér, který na sebe upozornil třeba rolí sympatického spisovatele v seriálu Sex ve městě.

Říká se, že muži zrají do krásy, a americký herec, režisér a scénárista Justin Theroux je toho jasným důkazem. Charisma má na rozdávání a uhranul nejednu slavnou ženu. Ta nejznámější je zároveň už ale jeho bývalou manželkou.

Jedná se o Jennifer Aniston, se kterou se Theroux dal dohromady v roce 2011. O rok později se zasnoubili. Vzali se v roce 2015, ale o dva roky později požádali o rozvod.

Los Angeles není pro něj

Vypadali jako dokonalý pár a jejich rozvod neprobíhal nijak dramaticky. Podle herce se rozešli v dobrém, zůstávají kamarády, jen je mu prý líto, že jejich přátelství už nebude takové jako dřív.

Zlé jazyky tvrdí, že herec rodinu chtěl, zato Jennifer ne. K tomu se samotná herečka vyjádřila, že jí tato slova velmi ubližují a je to bolestivé nejen pro ni, ale i pro její partnery. Sama se prý smířila s tím, že jejím osudem zřejmě není mít děti.

Dalším důvodem neshod prý mohl být fakt, že Justin si nikdy nezvykl na život v Los Angeles. Čím dál více času trávil v New Yorku, kde má přátelé a kde se cítí být doma, kdežto pro herečku je doma právě rušné kalifornské město. Všechno to byly ale jen spekulace, které ani jeden z nich nepotvrdil.

V minulosti se šuškalo i o jeho vztahu se zpěvačkou a hvězdou náctiletých Selenou Gomez, ale ani tady se nic nepotvrdilo. Pikantní je, že Selena, která randila třeba s Justinem Bieberem, je o dvacet jedna let mladší. Herci, který příští rok oslaví padesátku, věkový rozdíl zřejmě vůbec nevadil.

Zdroj: Profimedia

Sympatický, ale…

Justin Theroux však není „jen“ bývalý manžel Jennifer Aniston, ale je i skvělý herec. Objevil se ve filmech Charlieho andílci: Na plný pecky, Zoolander, Americké psycho nebo v dramatu Dívka ve vlaku. Diváci ho měli možnost poznat více spíše v televizních projektech a seriálech.

Měl možnost zahrát si v seriálech Ally McBealová, Policejní okresek, Pozůstalí či Odpočívej v pokoji. Do paměti se zapsal ale díky seriálu Sex ve městě, kde se objevil hned dvakrát, a to ve dvou různých rolích.

Poprvé se objevil v první sérii, kde si zahrál Jareda, spisovatele a kamaráda Carrie Bradshaw, který s ní flirtuje na baru. Poté si zahrál ve druhé sezóně, kde opět ztvárnil spisovatele.

Sympatický Vaughn Wysel je určitě skvělý spisovatel, ale bohužel není moc dobrý milenec a má problémy s předčasným vyvrcholením. Carrie, kterou si zahrála Sarah Jessica Parker, se s ním rozejde poté, co zjistí, že má raději jeho matku a rodinu než jeho samotného.

Zatímco v seriálu, který byl nejvíce populární na přelomu tisíciletí a patří mezi nejoblíbenější seriály dodnes, nosil krátké vlasy a brýle, v současnosti mu delší vlasy a vrásky dodávají potřebné charisma a šmrnc. Není se čemu divit, že fanynek má i dnes dostatek a nemá nouzi o krásné ženy, klidně i o desítky let mladší. Po rozvodu s Aniston prý randil s mladou umělkyní a modelkou Petrou Collins.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články