hledat

Tags:

Můj label není Wu-Tang, ale jsme lokální klan, hlásí po deseti letech s Ideou a spol. Paulie Garand

Sdílej

Paulie G. je filmový typ a jak ho za ty roky známe, nepochybně má slabost i pro mafiánskou tématiku včetně kultovní série „Kmotr“.

Právě do jeho „kulis“ byl situován i nejnovější video pozdrav z jeho dílny na track „Pablo“, v němž si vystřihl hlavní roli František Havránek, což je dle libereckého jezdce z kotliny snů jedna z největších nadějí současného tuzemského skateboardingu, která už si v první polovině letošního roku zahrála i ve vizuálu „Livin“.

Samotný song se datuje do minulé zimy a „podještědský Buscemi“, který už je součástí Ty Nikdy více než deset let, na něm dělal společně s Marcellem.

„Track vzniknul v zimě ve studiu během hodiny. Oba dva jsme byli nadšený a chtěli jsme udělat projekt „London Sessions“, kdy jsem měl za Marcellem lítat do Londýna a udělat album ze společnejch kreací ve studiu. Pak ale přišla nucená koncertní pauza a dokončovací fáze společného alba s Djem Wichem, tak šel plánovaný projekt s Marcellem bohužel do ztracena. Měl jsem v plánu vydat do konce roku ještě další sólo album, ale spíš budu posílat ven různý singly, který jsem během roku nastřádal,“ oznámil Don Garandino.

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1