Praha: Tisíce lidí na demonstraci proti rouškám a totalitním opatřením vlády kvůli údajné pandemii. Galerie transparentů. “Řekni rouškám jasné ne!”, “Dost bylo tyranie rudých svetrů!”, “Prymula ministr strachu!” Stovky naštvaných matek

Několik tisíc demonstrovalo na pražském Palackého náměstí proti opatřením vlády ohledně údajné pandemie koronaviru. Řečníci bouřili proti politikům a státním úřadů a zpochybňovali opatření ministerstva zdravotnictví. Obviňovali vládu, že lidem odebírá jejich svobody, ozývalo se skandování “demisi”.




Podrobná reportáž televize Raptor TV


Akce se aktivně zúčastnilo několik set matek, které nesouhlasí s brutálními zásahy vlády proti dětem ve školách. Ty jsou nuceny nosit roušky, i když není zaznamenán jediný vážnější případ nákazy koronavirem covi-19. Dětem hrozí trvalé poškození mozku kvůli přebytku CO2 a dlouhodobému přidušení.


Média hlavního proudu o akci informovaly jen okrajově, přestože šlo o dosud největší projev nespokojenosti občanů s restriktivními kroky vlády v souvislostí s údajnou epidemií. Demonstranti poukazovali na to, že údajné epidemie namá takřka žádné oběti, odborná veřejnost ji označuje za obyčejnou chřipku.


Demonstrace proběhla pokojně, ale byl cítit hněv a bezmoc. Foto: Michal Hrubý

“Opatření zabíjí, covid ne.”

Covid je byznys

loading…

Nechte naše ženy dýchat

Řečnící

Matky nesouhlasí s torturou jejich dětí

Demonstranti: Vlád a média šíří strach

Protest svolala iniciativa Hnutí občanské nespokojenosti (HON) a další organizace a spolky. Zřejmě nejvýraznější postavou byl bubeník Pražského výběru Klaudius Kryšpín. “Podle mého už má celý svět dost šíření strachu, nenávisti a zloby.”


Čeští lékaři, kteří zpochybňují pandemii COVID-19 (je to jen chřipka) a smysl roušek: 
Profesor Pirk, docent Žaloudík, profesor Pafko,  primář Votrubaprimářka Skovajsová, Pavel Kolář, Dr. Tomková,  Dr. ZelenáDr. BalíkDr. Adámková, Dr. Pollert, Dr. Šmucler a mnoho dalších… Klikejte na odkazy a sdílejte!


Zpěvák Daniel Hůlka burcuje na demonstraci proti vládním omezením kvůli údajné pandemii

Bubeník Pražského výběru Klaudius Kryšpín je velkým kritikem opatření vlády kvůli údajné pandemii koronaviru

loading…

Kytarista kapely Motorband Libor Matejčik: “Všechno je to byznys farmaceutických firem a podplacených vlád.”

Na akci v Praze vystoupila řada řečníků. Mnozí měli české vlajky a transparenty s nápisy Demisi nebo defenestraci, Jsem pro imunitu, Prymula – ministr strachu nebo Nechceme vakcínu, chceme svobodu. Naprostá většina účastníků neměla roušky, lidé nedodržovali ani rozestupy.


Daniel Landa přišel se svou Blanickou výzvou

Jiří Černohorský, vlastenec

Lékařka MUDr. Iveta Křížová

Palackého náměstí bylo úplně plné, lidé se tam sotva vešli. Projevy moderovali Michael Nestra Svatoš a Petr Rajský. Vystoupila řada zajímavých hostů, například Daniel Landa (23. minuta na videu výše), Daniel Hůlka (1 hod 56. minuta), dále měla zajímavý projev MUDr. Iveta Křížová (2 hod. 17 minut), kytarista Libor Máča Matejčik (1 hod. 12 min), nebo Jiří Černohorský (2 hod. 28 min), nebo advokát Robert Naxera na konci v čase 3 hod.28 minut.


Policie označila akci za pokojnou, zasahovat nemusela.

V této době cenzury sociálních sítí je nutno zůstat v přímém kontaktu






Demonstrace po celém světě

Obdobná protestní akce proti rouškám se konala v sobotu v Berlíně, kde pochod odpůrců opatření proti koronaviru musela rozpustit policie.

Účastníci berlínské demonstrace prý nedodržovali dostatečné rozestupy a většina neměla roušku. Podle úřadů se v Berlíně sešlo zhruba 38.000 lidí, podle neoficiálních zpráv 100 tisíc.

Před třemi týdny přišlo na dosud největší demonstraci proti opatřením vlády kvůli údajné epidemii v Berlín podle odhadů až milion lidí.






close
Arfa.cz: Aby ti už neunikl žádný příběh