InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Goldies Párty s DJ Hobo

    pátek 29.3 22:00 - Hradní sklípek, Strakonice

  • Velikonoční farmářské trhy s ukázkami pletení z proutí

    pátek 29.3 9:00 - Drahkov

Zobrazit všechny události
 

Bernartice po pauze vedení neudržely

BERNARTICE – Fotbalisté Bernartic v nedělním utkání šestého kola krajské I. A třídy doma přivítali budějovickou Lokomotivu. Po špatném vstupu do sezony si připsali tři vítězství v řadě a nakročeno měli k přidání čtvrtého korálku, když po první půli vedli díky vlastní brance Tomáše Kadlece 1:0. A nemuselo zůstat jen u toho, třeba obránce Fedák se objevil v první půli hned dvakrát v zajímavé pozici. Gólová pojistka ale nepřišla a po změně stran se naopak prosadili jen hosté, když útočník Jakub Martinec vyrovnal na konečných 1:1.

Bernartice alespoň natáhly sérii neporazitelnosti a jsou páté (10 bodů), Lokomotiva osmá (8 bodů). Další zápas čeká Bernartice v neděli 4. října v Lišově (16).

TJ Sokol Bernartice – Lokomotiva ČB 1:1

(1:0). Branky: 22. vlastní (Kadlec) – 54. Martinec. ŽK: 2–3 (Smrčina, T. Češka – Jánošík, Kamiš, Wenzl). ČK: 0–0. Rozhodčí: Valeš – Šťastný, Barva. Přihlíželo 50 diváků.

Bernartice: T. Fučík – Fedák, J. Novák, T. Češka, Brož (62. Smrčina) – Trantina, Charypar – Pěchota, Staněk, Ťupa – D. Novák (76. Psohlavec).

Loko ČB: Tomášek – Wenzl, Kamiš, Voneš, Kadlec (71. Veselý) – Jánošík (90. Kuchař), Choutka, Čapek, Havrda – Ayeb (88. Fantyš), Martinec.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace