Gwyneth Paltrow slaví 48 let. Kráska zahodila stud a k narozeninám se vyfotila v rouše Evině

Herečka Gwyneth Paltrow
Herečka Gwyneth Paltrow
Foto: Showpix.cz
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 28. 9. 2020

Americká herečka a modelka Gwyneth Paltrow (48) slavila narozeniny a pochlubila se fotkou, kde se odhaluje nahá. Dokázala tak především ženám po celém světě, že věk je pouhé číslo.

Gwyneth Kate Paltrow je ikonická modelka a tvář dokumentární televizní show Goop Lab zkoumající kontroverzní lifestylová témata. Jako herečka se představila například v Zamilovaném Shakespearovi, komedii Těžce zamilován nebo v roli Pepper Pottsové po boku Roberta Downeyho Jr. (55) alias Tonyho Starka v marvelovských filmech Iron Man a Avengers. Krásná blondýna oslavila své 48. narozeniny a na důkaz toho, že se má ráda taková, jaká je, se zvěčnila úplně nahá.

Fotkou odhalené postavy, kde si herečka v póze zakrývá pouze intimní partie a ňadra, zveřejnila na instagramovém profilu. Uvedla, že jde o narozeninový »obleček« a neopomněla poslat děkovný vzkaz. "Všem vám děkuji za narozeninová přání a Goopu za úžasné tělové máslo, které mě přimělo si uvědomit, že se stále můžu svléknout," uvedla modelka ve svém příspěvku.

Dvojnásobná maminka dcery Apple (16) a syna Mosese (14), které má s bývalým manželem a frontmanem skupiny Coldplay Chrisem Martinem (43), si stále udržuje krásnou postavu, ale i ženské křivky. Svůj jídelníček má nastavený na nízký kalorický příjem a preferuje syrovou stravu. Patří mezi velké propagátorky jógy a zároveň si ráda pořádně zacvičí ve fitness. V současné době se věnuje výchově dospívajících dětí a také budování vlastní značky Goop, kterou založila v roce 2008.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.