InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Které dámy v Sedlici umí nejlepší hnětynky?

SEDLICE – V hasičské zbrojnici v Sedlici se v neděli 27. září konal premiérový ročník soutěže o nejlepší hnětynky. Účast byla spíše komorní, a to s ohledem právě na to, že se akce konala poprvé a k nízkému počtu šesti „soutěžících“ přispěla i současná koronavirová situace. „Hodnotili všichni účastnící setkání. Hodnocení bylo anonymní, při příchodu byla hnětynkám přidělena čísla a až po sečtení výsledků se oznámilo, kdo kterou přinesl. Každý nejdříve napsal na hodnotící lístek čísla tří hnětynek, které se mu nejvíce líbily na pohled. Pak se hnětynky nakrájely a na lístek se zapsala tři čísla hnětynek, které nejvíce chutnaly. Následně se hlasy sečetly,“ upřesnil spoluorganizátor akce František Jirsa. Nejhezčí hnětynky ozdobila Laurinka Sulková (číslo 1), nejchutnější upekla Kateřina Brabcová (číslo 6).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace