Karel Gott (†80): Tajné přání Slavíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Karel Gott (†80): Tajné přání Slavíka!

Záběry z filmu Karel
Záběry z filmu Karel (Karel Gott Agency)

Malá úhledná obec u Rokycan, kde žije okolo 250 lidí. Tady trávíval prázdniny u babičky Karel Gott (†80). „Hrával nám na kytaru, už tehdy pro něj byla muzika vším,“ zavzpomínal Václav Krhounek (72). Zůstali ve spojení až do Slavíkovy smrti, od níž pozítří uplyne rok.

Babiččin bílý domek je hned u hřbitova, kde sní věčný sen Karlovi rodiče. Nyní tu bydlí Karlova sestřenice, životní partnerka zpěvákova řidiče Oldy Havránka (†78), Hanka Zímová. Hned za domem s udržovanou zahradou je další krásný pozemek. Taky patří zpěvákově rodině. Je už oplocený, pěkně posekaný, velikostí tak právě akorát. „Tady si Karel chtěl jednou něco postavit, mluvil o tom se mnou. Všichni ho tu mají rádi, byl by mezi svými,“ prozradil Krhounek.

Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje?

Video se připravuje ...

„Pořád to ale kvůli nedostatku času odsouval, až z toho nakonec nic nebylo,“ dodává. Gott měl k Újezdu u svatého kříže stále blízké vazby. Věnoval například obci čtvrt milionu korun na dětské hřiště, jeden ze svých obrazů a po prvním ataku rakoviny vysadil na návsi lípu. To aby na něj nezapomněli. O víkendu zde otevřeli v místní restauraci jeho malé muzeum.

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.