InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Listování: Než natáhnu brka

    Úterý 16.4 17:00 - Městská knihovna v Milevsku

  • Toulky za poznáním - Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

    Úterý 16.4 18:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Začátek října si lze zpestřit přírodovědnou vycházkou k rybníku Zdráhanka

ČESKOBUDĚJOVICKO – Přírodovědná vycházka Kroužkování u Zdráhanky je naplánována na sobotu 3. října. Sraz účastníků bude v 9.15 hodin na zastávce českobudějovické MHD Haklovy Dvory. Vycházku povedou ornitolog Petr Veselý a entomolog Jiří Řehounek, zaměřena bude především na odchyt, kroužkování a určování ptactva v okolí rybníka Zdráhanka. Vycházka s odborným výkladem je vhodná i pro děti a potrvá dvě až tři hodiny. Trasa bude sjízdná pro dětské kočárky. „Jako organizátoři budeme samozřejmě respektovat veškerá omezení hromadných akcí, která budou v tomto týdnu zavedena. Prozatím předpokládáme, že tato dlouhodobě plánovaná akce proběhne,“ upřesnil Jiří Řehounek ze sdružení Calla.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace