Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Masáže / foto: shutterstock

S Nuru masáží se stanete královnou pánských ložnic

Co bylo ještě donedávna záležitostí profesionálních salónů, můžete nyní vyzkoušet v pohodlí vaší ložnice. Nuru masáž zcela jistě posune váš intimní život na vyšší úroveň a zintenzivní váš společný prožitek.

Nuru masáže, anglicky body slide a po našem „tělo na tělo“, pochází z Japonska. K masáži, která je označována také jako kluzká masáž, je zapotřebí extrémně klouzavého gelu. Odjakživa se používal gel z mořských řas, který je pro tento typ masáže naprosto ideální, jelikož je kluzký, nevysychá, nelepí ani nebarví.

Nuru masáž

Krok za krokem k domácí Nuru masáži

Tato erotická masáž se vyznačuje několika kroky a pravidly, kterými se řídí i profesionální salóny a kterých je dobré se držet také v domácím prostředí.

V profi salónech začíná procedura zpravidla společnou sprchou, díky které se pokožka prokrví, zvláční a zjemní, navíc společná sprcha navodí pocity touhy pro další kroky. Poté se klient s masérkou přesunou do určeného salonku na vyhřívanou podložku. Masérka aplikuje gel na své i klientovo nahé tělo a Nuru masáž může začít. Domů si proto pořiďte vhodnou podložku, která nebude studit, nebude vstřebávat gel a umožní tak klouzání. Za nejlepší se považuje nafukovací matrace nebo vinylové prostěradlo. Ale v podstatě lze použít cokoliv, co vám bude vyhovovat a bude klouzat.

Partnerské intimnosti

Dalším velmi důležitým prvkem je vytvoření té pravé, erotické atmosféry. Zapálené svíčky, tlumená, relaxační hudba, vonné esence. Nezapomeňte na vhodnou teplotu v místnosti, která je ideální tak kolem 28 stupňů. Po horké koupeli by chladnější místnost rozhodně nebyla příjemná.

Dalším krokem je zahřátí Nuru gelu, popřípadě také jeho naředění. Záleží, jaký gel použijete. Vložte jej do nádoby a tu následně do horké vody. Nanášení příjemně zahřátého gelu  umocní vaše prožitky. Studený gel se v žádném případě nedoporučuje.

Jak probíhá samotná masáž

Muž se položí na podložku (nejlépe nahřátou) a partnerka nejprve nanese masážní gel na své tělo. Poté ho rozetře i na tělo muže a vzrušující masáž může začít. Žena masíruje prsty, dlaněmi, prsy, chodidly, ale může i dalšími částmi svého těla, například zadečkem. Důležité je, aby se oba partneři cítili uvolněně, příjemně a vzrušeně. Profesionální masérky klouzají po svém klientovi celým tělem z obou stran, což vede u klienta k neskutečné rozkoši.

Partnerské chvíle vášně

Rozdíl oproti profesionální službě

Při masáži s partnerem můžete využít vaši představivost a fantazii a dopřejte si vše, co je vám příjemné. Záleží jen na vás, jak tuto vzrušující masáž zakončíte. A v tom je právě rozdíl oproti masáži v profesionálním salónu, kde je zakázáno masérku osahávat, nedochází k líbání ani orálnímu sexu a neexistuje vynucování si sexuálních služeb za příplatek.

 

S Nuru masáží se stanete královnou pánských ložnic

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!