Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smutné detaily smrti pohodového atleta: Devatenáctiletý Ondřej Hodboď skočil z 10. patra

Smutné detaily smrti pohodového atleta: Devatenáctiletý Ondřej Hodboď skočil z 10. patra
Zdroj: Archiv Ondřeje Hodbodi a Simony
+ Dalších 11 fotografií
tragédie
Zpráva o smrti talentovaného běžce Ondřeje Hodbodě zarmoutila jeho kamarády, rodinu, i milující přítelkyni. Okolí devatenáctiletého mladíka popisovalo jako veselého a bezstarostného, o to větším šokem jeho sebevražda je. Ondřej měl šanci si jako sportovec vybudovat slibnou kariéru, rozhodl se ale ukončit svůj život skokem z 10. patra.

Ondřej Hodboď byl velmi talentovaný mladík, jehož atletické úspěchy sahaly i za hranice Česka. Měl rodinu, která ho podporovala, spoustu kamarádů a milující přítelkyni, o to víc šokující je fakt, že se sám rozhodl vzít si život.

Mladý atlet zemřel 24. září a na tomto světě po sobě zanechal přátele, rodinu a přítelkyni Simču. „Můžeme potvrdit, že se od čtvrtečního poledne zabýváme případem skoku muže ročníku 2001 z okna na Praze 4,“ uvedl pro web blesk.cz policista Jan Daněk. Mluvčí záchranářů Jana Poštová pak doplnila, že šlo o skok z 10. patra.

Smrt Ondřeje je velkou ztrátou pro svět atletiky, už ve svém věku sbíral velké úspěchy. Tím největším je zřejmě běh na mistrovství Evropy, které se konalo v roce 2017, umístil se na čtvrtém místě. Čtyři roky po sobě vyhrával domácí mistrovství své kategorie v běhu na 3000 metrů překážek.

Poslední rozloučení

Ondřej Hodboď měl spoustu přátel a známých, kterým bude na tomto světě velmi chybět. Blízcí se s ním mohou rozloučit v pátek 2. října v nymburském krematoriu.

Srdcervoucí a dojemný vzkaz mu do nebe poslala jeho přítelkyně Simča, se kterou chodil čtyři krásné roky. „24. 9. 2020 – Den, na který s velkou bolestí v srdci nikdy nezapomenu,“ truchlí partnerka zesnulého Ondry. „Zanechal jsi tu strašné prázdno a bolest. Byl jsi nejlepší kluk, kterého jsem si mohla přát, ale dostali jsme hrozně málo času. Vždycky jsi chtěl pro mě i pro své blízké jen to nejlepší,“ pokračovala. Celý vzkaz si můžete přečíst zde.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy