Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Adam našel parťáka


ikona
Mr. Hlad
black adamdcdwayne johnsonhawkmanshazamwarner
Hvězda Neviditelného bude krýt záda Rockovi 

Po odsunu Black Widow to vypadá, že Wonder Woman 1984 bude nakonec jediná velká komiksovka, kterou do konce roku uvidíme. U Warnerů už však samozřejmě vyhlížejí lepší časy a brzy bychom měli vidět nejen The Batman s Robertem Pattinsonem nebo Snydercut, ale i dvojku Aquamana, Shazama! a Dwayne Johnson by měl brzy začít konečně točit Black Adama

Ten začínal jako protivník Shazama, postupem času se z něj stal spíš antihrdina. Jako že mlátí záporáky a koná dobro, ale zbude po něm větší bordel než po většině jeho parťáků. Johnson nedávno potvrdil, že ve filmu uvidíme i superhrdinský tým Justice Society of America a teď to vypadá, že už víme i o dalším jeho členovi. Dorazit by totiž měl Hawkman. 

Jde o superhrdinu, který je na světě díky reinkarnaci už pěkně dlouho, spolu se svou láskou se procházel už ulicemi starověkého Egypta. Jako superhrdina spoléhá na svůj obří palcát a především na gigantická křídla a mimozenský kov nazvaný nth (ty vole kdo ta slova vymýšlí? :), díky němuž může létat. V současnosti si říká Carter Hall, je to archeolog, má problémy zvládat hněv a vypadá to, že zahrát by si ho mohl hodně šikovný Aldis Hodge ze Straigh Outta Compton nebo Neviditelného. 

---

Vytáhni v hospodě: Už nedávno bylo potvrzeno, že dalším členem Justice Society of America, kterého uvidíme, bude Atom Smasher a zahraje si ho Noah Centineo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace