29. září 2020 • 13:50

Krmenčík to schytal! Minul prázdnou bránu, pak rozhodl exslávista

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé v sezoně odehrál celý zápas, ale zároveň se mu až v posledním zářijovém zápase nepodařilo skórovat. Přitom měl Michael Krmenčík hned v šesté minutě skvělou možnost, jak otevřít skóre derby o Bruggy. V jasné šanci ale selhal a schytal to na sociálních sítích i od bývalých hvězd. Souboj s Cercle nakonec rozhodl Simon Deli.



V rychlém protiútoku s Krepinem Diattou udělali skoro všechno dobře. Senegalec s míčem zasprintoval za obranu a předložil míč zcela volnému Michaelu Krmenčíkovi před prázdnou bránou. Jasný gól. Fanoušci na stadionu v Bruggách už zvedali ruce nad hlavu, ale český útočník selhal. Z hranice malého vápna netrefil prázdnou bránu, přitom času měl dost.

27letý útočník sice dal v předchozích dvou zápasech tři góly, ale teď opět nepotvrdil, že má být jasnou první volbou pro útok Brugg. „Někdy je neuvěřitelný, jindy nepředvede vůbec nic,“ zkritizoval ho bývalý belgický reprezentant Wesley Sonck.

„Obecně má dobrý pohyb, ale často úplně selže. Je vidět, že mu nechybí odvaha, ale ta není všechno. Nevím, co si o něm mám myslet,“ prohlásil.

Svou světlejší stránku ukázal bývalý útočník Plzně ještě v prvním poločase, kdy připravil Diattovi první gól zápasu, v další své šanci trefil břevno a na hrotu se statečně pral celý zápas. Tou dobou už se ale videa jeho minely šířila na sociálních sítích.

Derby mezi FC Bruggy a Cercle bylo nakonec mnohem vyrovnanější, než se původně čekalo. Rozhodl ho bývalý slávista Simon Deli, který se v 68. minutě zavěsil do vzduchu po rohovém kopu a hlavou rozhodl o vítězství favoritů 2:1.

Vstoupit do diskuse
9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud