Hlavní obsah
Článek

Do povědomí veřejnosti se zapsala jako moderátorka zpráv o počasí. Míša Dolinová (60) se mimo jiné proslavila se i svým milým přeřekem ’sněháňky’, které se ujaly. Dnes se věnuje hlavně herecké i kantorské profesi a také divadelním představením pro děti. Momentálně produkuje a hraje v Divadle Metro i na zájezdech komedii Čarodějky v kuchyni, kde řádí na jevišti s Veronikou Žilkovou (62).

Na divadelní prkna se Míša chystá i v době koronavirové pandemie. „Snažím se si celou situaci nepřipouštět. Kromě toho, že nosím roušku a nelíbám se s kamarády na potkání, se tvářím a konám, jako by se nic nedělo. A jelikož jsem v jádru pozitivní, říkám, že dobře,“ říká Míša, která v úterý 29. září hraje další představení v pražském Divadle Metro. A i když asi nebude úplně narváno, rušit termín nechce.

„My hrát chceme, protože víme, že to těší diváky i nás. A jestli přijde padesát, devadesát, nebo sto padesát lidí, nám nevadí. Důležité je, aby se lidi v téhle době bavili, a každé zrušené představení je taková maličko zrada, i když někde logicky vynucená okolnostmi a nařízeními. Ale dokud to půjde, rušit opravdu nechceme,“ říká odhodlaně herečka, producentka a moderátorka o humorném představení, v němž kromě Veroniky Žilkové, jež se alternuje se Sandrou Pogodovou, hrají také Láďa Ondřej, Milan Duchek a syn Žilkové Vincent Navrátil.

Reklama

Další články

Načítám