Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Kultu hákového kříže chystá pokračování


ikona
do_Od
African History YDjimon HonsoufilmKult hákového kříženávratTony Kaye
Tony Kaye a Djimon Honsou chystají volné pokračování Kultu hákového kříže. 

Tony Kaye rozhodně nepatří mezi ty režiséry, kteří by museli každé dva tři roky přijít s něčím novým. Už jeho celovečerní debut Kult hákového kříže ukázal, že se hodlá soustředit spíš na aktuální sociální témata a vlastní tvorbu, než aby bezhlavě kýval na všechno, co mu studia předhodí. Devět let od svého posledního snímku a dvaadvacet let od premiéry Kultu hákového kříže ale oceňovaný tvůrce přece jen chystá nový projekt.

A naváže přitom rovnou na svůj nejslavnější snímek. Oznámil totiž volné pokračování s názvem African History Y, v jehož hlavní roli uvidíme Djimona Honsoua. Důvod je pak prý prostý – když se režisér krátce po premiéře Kultu s Honsouem seznámil, oba prý okamžitě věděli, že spolu někdy v budoucnu budou chtít pracovat. Pochopitelně těch příležitostí od té doby vzhledem k četnosti Kayovi tvorby moc nebylo.

Každopádně teď je podle všeho ten správný čas navázat novým filmem a slavný filmař tak hlásí návrat. Konkrétní detaily v tuto chvíli nejsou známy, prý se ale bude jednat o příběh plný tragédie a vykoupení. Takže vlastně velice podobné motivy, jako v první filmu. Jak už vám však nejspíš došlo z názvu, tentokrát se podíváme do Afriky, kde ten rasismus v průběhu let taky slušně řádil. Snad to bude stejná pecka jako před těmi 22 lety.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace