LaLiga - souhrn 4. kola

29.09.2020, 20:57, aktualizováno 01.10.2020, 23:28
Komentáře a souhrny
Real Madrid nejtěsnějším poměrem zdolal Valladolid, Barcelona si zase veze body z Viga. Villarreal zareagoval na porážku z Camp Nou a poradil si s Alavésem, naopak Atlético Madrid remizovalo na půdě nováčka Huescy. Valencia po dvou ztrátách zabrala, Sevilla udolala Levante...

Celta Vigo - FC Barcelona 0:3

01.10.2020 21:30

Góly: 11. Anssumane Fati, 51. Lucas Olaza (vl.), 90+5. Sergi Roberto

Fotbalisté Barcelony uspěli i ve druhém zápase pod Ronaldem Koemanem a znovu si vedli velice přesvědčivě, navzdory vyloučení obránce Lengleta. Blaugranas zvítězili na nepříliš oblíbené půdě ve Vigu 3:0 a to poprvé od roku 2015. Zajímavý je i seznam střelců, do sítě Celestes se trefili Ansu Fati, Olaza vlastním gólem a Sergi Roberto.

Barcelona na začátku LaLigy šlape, alespoň tedy herně a výsledkově. Pro klub zmítaný vnitřními problémy je to dobrá zpráva a radost zatím může mít i nový lodivod Ronald Koeman. Katalánci znovu udeřili na začátku zápasu. V 11. minutě se šikovně uvolnil Ansu Fati a vstřelil vedoucí branku. Barcelonský talent potvrdil výbornou formu a Barca se rychle uklidnila. Jenomže další branku ne a ne přidat a ještě v prvním poločase přišla velká komplikace. Ve 42. minutě uviděl za další faul žlutou Clément Lenglet a hosté museli na Balaídos dohrávat v početní nevýhodě. Ronald Koeman navíc musel reagovat a stáhnout Griezmanna, přičemž na hrací plochu poslal Araúja.

Oslabená Barcelona poločas udržela a hned na začátku druhého dějství připravila domácí Celtě Vigo šok. Messi se šikovně proháčkoval až před branku a jeho přihrávku si srazil do vlastní sítě Lucas Olaza. A s domácími mohlo být ještě hůře, kdyby po tyčce Coutinha nestál v ofsajdu dorážející Messi.

Barca hrála v početní nevýhodě skvěle, ale měla také notnou dávku štěstí. Zejména v 73. minutě, když po teči Roberta zazvonilo břevno. V dobré příležitosti neuspěl ani Nolito a v závěrečných minutách se Celty zmocnila křeč. Koemanovi svěřenci toho dokonale využili a v nastavení přidal poslední - třetí branku Sergi Roberto. Barcelona ve dvou zápasech pod Koemanem získala šest bodů a nastřílela sedm branek. Na Balaídos navíc zvítězila poprvé od roku 2015.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Cádiz CF 0:1

01.10.2020 19:00

Góly: 57. Unai López (vl.)

Nováček soutěže Cádiz si na své konto připsal druhé venkovní vítězství. Po stadionu Huesky vyloupil i slavnější San Mamés v Bilbau a stačil mu na to jediný gól, který si vstřelili Baskové sami. Výhra Cádizu je o to překvapivější, že hosté dohrávali bez dvou vyloučených hráčů.

Cádiz cestoval do Baskicka v roli outsidera, ale pochopitelně se chtěl poprat o body. S Athleticem hrál od začátku vyrovnanou partii, byť domácí měli mírně navrch a dokonce si vytvořili první větší příležitost. Iňaki Williams se dostal ve 22. minutě do uvolnění, brankář proti němu vyběhl a útočník z úhlu trefil boční síť. Hra byla z obou stran opatrná, Cádiz přijel do Bilbaa s defenzivními úkoly a nutno podotknout, že se mu je dařilo plnit. Sám však neměl v prvním poločase jedinou větší brankovou příležitost.

Začátek druhého poločasu byl pro oba celky klíčový. Trenér Garitano nejprve oživil hru příchodem Villalibreho a o dvě minuty později Akapo nesmyslně a zbytečně fauloval Rudiho Garcíu, za což si vysloužil červenou kartu. Cádiz měl problém, ale paradoxně se semkl v 57. minutě šel do překvapivého vedení. Anthony Lozano si z brejku obhodil protihráče a jeho přihrávku před branku si srazil do vlastní sítě Unai López.

Hned za tři minuty mohlo být srovnáno. Po centru Muniaína hlavičkoval do břevna Iňaki Williams. Cádiz držel překvapivé vedení, ale situaci si dál komplikoval. Dvacet minut před koncem zajel do protihráče i Álvaro Negredo a po druhé žluté kartě byl i on vyloučen.

Athletic se v závěrečné fázi zápasu tlačil do ofenzívy, jenomže na kompaktní obranu si nepřišel. Platilo to po celý zápas a to i ve dvojnásobné přesilovce. Cádiz dobyl San Mamés 1:0.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Levante UD 1:0

01.10.2020 19:00

Góly: 90+2. Youssef En-Nesyri

Sevilla v utkání vloženého kola proti Levante žádné překvapení nedopustila a nechala si doma všechny tři body. Je ale pravda, že se na ně dost nadřela a nakonec musela utkání rozhodnout jen jedna jediná trefa, jejímž autorem se až v nastavení stal Youssef En-Nesyri.

No, to tedy byly nervy. Sevilla do svého soupeře řádně bušila a prakticky ve všem Levante přehrávala, ale dlouho jí to nebylo nic platné. Větší individuální kvalitu soupeře nahrazoval celek z Valencie neuvěřitelnou bojovností a pevnou obranou. Směrem dopředu se trápil, směrem dozadu ale pro změnu trápil Sevillu. Té nakonec pomohla až nervydrásající koncovka, En-Nesyri skóroval až v nastavení a výhru doslova urval.

Seville patřilo utkání od začátku do konce. Už v páté minutě svým presinkem donutila soupeře chybovat, obrala ho o míč a ten se dostal až k Lucasi Ocamposovi. Jeho rána z velmi dobré pozice těsně za vápnem ale mířila pouze pár centimetrů vedle tyče. Poté se Sevilla trochu uklidnila a soustředila se spíš na držení míče. V něm svého soka jasně převyšovala, patřilo jí místy až 60% času.

Přišlo mi ale, že postrádá svůj obvyklý elegantní přechod do útoku, v ofenzivní fázi dělala až příliš mnoho chyb a nehrála zrovna přesně. Množství jejích akcí končilo v autu nebo na pozorné obraně Levante. Ta se svého soka rozhodně nezalekla a počínala si poměrně suverénně. Dobrou ránu Munira El Haddadiho brankář Fernández nakonec krotit nemusel, rovněž zamířila vedle tyče.

První půle ze strany Sevilly rozhodně zůstala za očekáváním. Nepříliš vysoké tempo hry moc vzrušení nenabízelo. Levante dobře vědělo, že dnes nebude mít moc šancí na gól a když už se nějaké naskytnou, musí být přesné. Jenže nebylo. Ve 44. minutě mohl dát první branku utkání překvapivě právě hostující José Luis Morales, který se snadno dostal u vápna k míči a nikdo jej neatakoval. Jenže Morales místo nahrávky volil střelu a poslal ji naprosto mimo.

Ani start do poločasu s pořadovým číslem dva nebyl zrovna přitažlivý. Sevilla ještě víc kontrolovala míč a nenechávala svého soka hrozit, ale sama stěží přelezla půlku, natož aby brankáře Fernándeze nějak významně ohrozila. Své štěstí pokusil Luuk de Jong, ale mířil mimo. V 67. minutě sice Sevilla docílila branky, když Joules Koundé obral o míč padajícího De Frutose, který nechtěně nahrál na Munira a pro něj bylo snadné skórovat. Jenže sudí po nápovědě od videa gól odvolal kvůli faulu Koundého.

S přibývajícím čase houstla i atmosféra na hřišti a to už nevydržel domácí trenér Lopetegui. Za své výstupy byl proto sudím vyloučen. Takže už neviděl z první linie, jak ve druhé minutě nastavení poslal Navas brilantní pas na naskakujícího Youssefa En-Nesyriho, který hlavou urval tři body pro Sevillu!

Více informací k zápasu

SD Eibar - Elche CF 0:1

30.09.2020 21:30

Góly: 37. Lucas Boyé

Elche se postavilo favoritovi a z Eibaru si po velmi dobrém výkonu zvlášť v obraně odváží tři body! Nováčka zachránil útočník Lucas Boyé, autor jediné branky zápasu.

Asi není třeba dlouho rozebírat, kdo byl v duelu srdnatě bojujícího Eibaru a nováčka z Elche favoritem. Jenže první půle vypadala trochu jinak, než jak si ji favorit představoval. Elche naopak působilo dojmem týmu, který ví velmi dobře, co má hrát a co má dělat, aby soupeře vyvedl z rovnováhy. Dobře a pozorně bránilo a míč drželo na svých kopačkách po většinu času.

První větší šanci měli přesto domácí. Pedro León z přímého kopu poslal nebezpečný střílený míč do vápna, který brankář Badía nakonec zkrotil. Postupem času ale tempo hry opadlo a hrál se spíš opatrný fotbal. Největším vzrušením se na delší dobu stalo vynucené domácí střídání zraněného Recia, jehož nahradil Sergio Álvarez. Až do 37. minuty, protože pak už padla první branka.

Ačkoli hostující celek tou dobou rozhodně nebyl aktivnější a naopak přenechal kontrolu nad utkáním svému soupeři, přesto šel do vedení. Ve 37. minutě se totiž tvrdá rána vrátila k útočníkovi Lucasi Boyému, který stál v pravý čas na správném místě. Odražený balon zpracoval, obtočil se kolem svého strážce a střelou do protipohybu poslal hosty do vedení!

Domácí se samozřejmě nevzdali a chtěli ještě do poločasu reagovat obdobně. Málem se to povedlo Kévinovi Rodríguesovi, který vypálil velmi zajímavě a sledoval, jak jeho rána končí těsně vedle tyče. A to mohlo Elche mrzet, protože v 50. minutě byl při snaze hlavičkovat poslán k zemi Kike a sudí nařídil penaltu! K ní se postavil zkušený Edu Expósito, jenže nesmyslně překopl bránu!

Po této klinické smrti se Elche trochu vzchopilo a snažilo se navýšit vedení. Jenže Boyé znovu pálil vedle tyče a kombinaci Calva s Millou zastavila domácí obrana. Čas se Eibaru krátil, ale přeci si ještě našel jednu příležitost. Střídající Quique totiž v nastavení dostal nabito od spoluhráče a tvrdě vypálil, jenže na brankáře Badíu ani tato snaha nestačil a zkušený brankář nadvakrát míč zkrotil. Eibar překvapivě nechal všechny body nováčkovi.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Valladolid 1:0

30.09.2020 21:30

Góly: 65. Vinícius Júnior

Nic světoborného to nebylo, ale důležité jsou v tomto případě tři body. Real Madrid sehrál s Valladolidem těžké utkání, které nakonec rozhodla jediná branka Viníciuse Júniora v 65. minutě. Po třech zápasech jsou v Madridu bez porážky, s dvěma výhrami a jednou remízou.

Real Madrid hostil nevyzpytatelného soupeře na tréninkovém stadionu Alfréda Di Stefána a dle očekávání byl v úvodu aktivnější. Po pěkné kombinaci byl sice Marcelo zablokován, ale k dorážce se dostal Federico Valverde a tady už musel Roberto vyrážet na rohový kop. O pár minut později zahodil velkou šanci i Luka Jović, když mu přihrával Valverde do vyložené pozice. Real dál udával tempo, ale další šanci si v průběhu prvního poločasu už nevypracoval.

Valladolid byl na Zidanovy svěřence dobře připravený, ale měl i potřebnou dávku štěstí. Zejména ve 48. minutě, kdy nejprve Roberto fantasticky vychytal Luku Joviće a po něm Casemiro zblízka orazítkoval břevno. To domácí mohlo pořádně mrzet, kdyby z jedné mála šancí udeřil Weissman. Pochvalu zaslouží rovněž pozorný Thibault Courtois.

Aktivnější Real se nakonec dočkal satisfakce v 65. minutě. Benzema se štěstím procedil balón na volného Viníciuse Júniora a ten sám před brankářem Valladolidu nezaváhal. Valladolid na nic nečekal a okamžitě zvýšil obrátky a dostal domácí do nesnází. García, ale i Waldo Rubio si se svými pokusy vylámali zuby na Courtoisovi.

Závěr zápasu přinesl velké šance na obou stranách. V té možná největší orazítkoval Luka Modrić tyčku. Gólem neskončilo ani předchozí přečíslení, ani šance Viníciuse už v nastaveném čase. Real Madrid nejtěsnější vedení uhájil a po Betisu má tři body i s Valladolidem.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Deportivo Alavés 3:1

30.09.2020 19:00

Góly: 13. Paco Alcácer, 45. Gerard Moreno (pen.), 67. Paco Alcácer - 36. Edgar Méndez

Tři branky ve čtyřech duelech, to je skvělý start do sezony v podání Paca Alcácera. O jeho schopnostech se důkladně přesvědčilo Deportivo Alavés, neboť dvě ze tří branek Villarrealu dal dnes právě on.

Villarreal chtěl znovu zopakovat dobrý výkon a postoupit v tabulce o kousek vzhůru, i když věděl, že jeho soupeř není zrovna nejsnadnější kořistí. Ale v týmu panoval optimismus a trenér Emery již před utkání na tiskovce říkal, že nic jiného než tři body nebere. Od prvních minut bylo vidět, že Villarreal chce svého soupeře držet v šachu a diktovat tempo hry.

Už ve třinácté minutě si hostující obrana poprvé výrazně uvědomila, že je Alcácer hrozba. Po rychlém brejku se na zadní tyči zjevil španělský kanonýr zcela nehlídán a zakončoval by do prázdné, kdyby se před něj nenahrnul na poslední chvíli zasahující obránce Duarte. Jenže moc platné to Deporu nebylo. Ještě v téže minutě, hned z dalšího útoku, narýsoval krásný pas Parejo na Gaspara, který stihl ještě před čárou odcentrovat před bránu. Tam si na bližší tyč naběhl právě Alcácer a jemně do míče kopl - 1:0.

Obrana Deportiva dnes vůbec nestíhala a o pár minut později inkasovala znovu. Tentokrát ji však naštěstí zachránil zdvižený praporek sudího, který pískal ofsajdové postavení střelce. Villarreal byl jasně lepší, ale přesto inkasoval. Na průběžných 1:1 totiž ve 37. minutě srovnal Edgar Méndez. Ten dostal krásný balon z hloubi vlastního pole, brankář Sergio Asenjo proti němu vyběhl, jenže nepočítal s tak velkým odskokem. Míč jej přeskočil, Méndez v pohodě doklusal k míči a poslal jej do prázdné brány - 1:1.

Nerozhodný stav ale velmi brzy změnil a opět se naklonil ve prospěch "Žluté ponorky". Ve 43. minutě totiž hosté ve vlastním vápně faulovali a i když to chvíli trvalo, přece jen se sudí Medié šel podívat na video. Na jeho základě usoudil, že se opravdu jednalo o faul, takže nařídil penaltu. K ní se postavil Gerard Moreno a kanonýr jeho formátu v těchto situacích bývá spolehlivý. Byl i dneska, protože brankář Pacheco zůstal stát jako přikovaný.

Inkasovat v nastavené minutě, to není zrovna ideální situace. A mohlo být hůř. Jen minutu po příchodu hráčů na trávník se po centru z pravé strany k zakončení dostal Pervis Estupiñán, který tvrdě vypálil. S jeho ránou si stejně jako s dorážkou Alcácera brankář Pacheco poradil.

Na další branku už ale nestačil. Gerard Moreno dostal v 67. minutě výborný pas za obranu a obstřelil brankáře Pacheca, jenže trefil tyč. To domácím zas tak moc vadit nemuselo, protože všudypřítomný Paco Alcácer v pohodě dorazil míč do sítě. A když ke konci utkání hostující Pérez nepropálil z bezprostřední blízkosti brankáře Asenja, bylo o výsledku rozhodnuto.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Atlético Madrid 0:0

30.09.2020 19:00

Góly: -

Po euforickém prvním utkání Atlético zklamalo. V duelu s domácí Huescou bylo jasným favoritem, jenže Colchoneros nedokázali dát svému soupeři ani jednu branku. Nakonec se s ním rozešli po bezbrankovém stavu.

Atlético minule zaujalo parádním výkonem a především v ofenzivě ukázalo velký potenciál. Hodně pozornosti si vysloužil kanonýr Luis Suárez, který vstřelil dvě branky i coby střídající hráč. Takže když jej dnes trenér Diego Simeone postavil už do základu namísto Diega Costy, čekaly se od něj velké věci. Navíc v případě, že jeho obránci byli hráči nováčka, Huescy. Jenže pokud někdo čekal vlka v houfu jehňátek, mýlil se.

Abyste mě nechápali špatně, Atlético samozřejmě tlačilo svého soka a rozdíl v kvalitě i zkušenostech obou celků byl naprosto evidentní. João Félix se vřítil do vápna a prostrkával míč právě na Suáreze, ale nakonec celá akce upadla v zapomnění, byl to jen odkop od brány. Huesca kontrovala spíš střeleckými pokusy z větší vzdálenosti, jako kdyby měla přílišný respekt ze soupeře a nehodlala příliš kombinovat.

Ve 12. minutě se do šance dostal Mikel Rico, jenže jeho dělovka z první mířila příliš nad bránu. Další pas ze strany, tentokrát od Siovase, našel hlavu Jaimeho, jenže ta míč poslala rovněž mimo tři tyče. Stejný hráč o pár momentů později nešikovně fauloval Saúla kousek u vápna, jenže Félixovo zakončení také nebylo z nejpřesnějších.

Celkově jsem se ale nemohl zbavit pocitu, že trenér Simeone čekal od svých hráčů mnohem větší aktivitu a nekompromisní přístup. Místo toho Rojiblancos jen bezradně kombinovali v místech, kde neměli šanci svého soka pořádně ohrozit. Naopak před koncem první půle zakončoval znovu aktivní Rico, který ale i tentokrát mířil mimo.

I proto se na hřišti zkraje druhé půle objevil Ángel Correa, aby trochu rozhýbal unavenou a nevýraznou hru Atlética. Hned první šance vypadala zajímavě. Stačilo, kdyby záložník Marcos Llorente jen trochu víc sklopil svůj nárt a hosté mohli vést. Takto jen sledoval, jak míč z jeho kopačky míří nad.

Huesca spěchala na opačnou stranu hřiště a po krásné nahrávce pálil z voleje David Ferreiro, jenže na Oblaka ani nadvakrát nevyzrál. Stejně tak se to nepovedlo Suárezovi, který už téměř obešel brankáře Fernándeze, jenže ten mu na poslední chvíli jeho ránu do prázdné brány přeci jen zablokoval.

Félix v 66. minutě obešel poměrně snadno hned trojici obránců, jenže pak pálil těsně vedle. Atléticu se dnes v zakončení prostě nedařilo. Deset minut před koncem mohl rozhodnout Koke po brilantní nahrávce od Carrasca, jenže na poslední chvíli mu radost zhatil obranný zákrok Silvy. A když poslední akci utkání, dělovku Rafaela Mira, odstavil ofsajd, bylo rozhodnuto. Huesca se pomalu stává remízovým králem.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Betis 3:0

29.09.2020 21:30

Góly: 13. Ángel Rodríguez, 39. Marc Cucurella, 42. Ángel Rodríguez

Getafe opět ukázalo svůj potenciál a s Realem Betis si poradilo velmi snadno. Dvěma góly se v dresu domácích blýskl hrdina Ángel Rodríguez a jednou trefou ho doplnil ještě Marc Cucurella. Betisu nepomohlo ani vyloučení obránce Mandiho.

Zápas dvou odlišných poločasů. První pětačtyřicetiminutovka byla smrští ze strany domácích, na kterou Real nedokázal reagovat. Po změně stran se utkání spíš dohrávalo. Béticos už nenašly síly ani chuť na zlomení utkání, když v první půli inkasovali třikrát. Vlastně od začátku jim nic nevycházelo. Soupeř byl od prvních minut jasně lepším týmem a balon Betisu moc nepůjčoval.

Na první branku Getafe čekalo jen 14 minut. Vlastně 15. Nejprve totiž Marc Cucurella posílal míč na střed vápna, kde Maksimović sklepl na Nyoma. Ten vracel do ohně přesně do míst, kde stál nikým neatakovaný Ángel Rodríguez. Jeho akrobatické zakončení nůžkami o zem skončilo v síti, jenže sudí pískal ofsajd. Nicméně v další minutě se podíval na video a po jeho zhlédnutí svůj verdikt změnil - 1:0.

Betis nadále nepůsobil dojmem týmu, který ví, co dělá. Naopak především v obranné fázi kupil jednu chybu na druhou. Zčásti to bylo způsobeno i výborným a vytrvalým presinkem ze strany domácích. A odměnou pro ně bylo zvýšení. O to se ve 39. minutě postaral záložník Marc Cucurella. Proběhl s míčem až k vápnu, šikovně se u něj zbavil bránícího Bartry a nechytatelnou ranou pod břevno zavěsil!

A aby to pro Betis bylo ještě těžší, tak se o pouhé tři minuty prosadil domácí celek ještě jednou. Pověstný gól do šatny, který nalomí sebedůvěru týmu jako máloco, vlastně založili hosté sami. Hernández chyboval v rozehrávce velmi blízko vlastního vápna a bylo z toho přečíslení. Dravě hrající domácí se hnali na Roblesovu bránu a ten ani přes veškerou snahu nedokázal Ángela Rodrígueze v pádu zastavit - 3:0.

A co chcete dělat se zápasem, když v polovině prohráváte o tři branky? Canales se sice snažil a jeho volný přímý kop musel Soria vyrážet těžkým zákrokem, ale na další šanci Betisu jsme čekali až do 76. minuty. Tello nahrál pod sebe na Lorena, jenže toho na poslední chvíli zablokoval Etxeita. Frustraci svého týmu pak dokonale demonstroval kapitán Mandi, který během jedné minuty dostal dvě žluté karty za dva tvrdé a zbytečné zákroky.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Valencia CF 0:1

29.09.2020 19:00

Góly: 75. Maxi Gómez

Real Sociedad odchází z domácího utkání velmi zklamaný. Prakticky po celý zápas byl aktivnějším a lepším týmem, jenže nedokázal své šance proměnit. Valencii naopak z ojedinělého kontru zachránil Maxi Gómez.

Valencia už za první tři duely LaLigy zažila všechny tři možné výsledky a tentokrát chtěla rozhodně bodovat naplno. Proti ní ale stál velmi silný sok, který zvláště doma umí zahrozit i větším favoritům. Baskický Real Sociedad v sezoně naopak ještě neprohrál a připsal si zatím pět bodů, takže do utkání šel s mírným optimismem. Na obranu Valencie si brousil zuby mladík Isak na hrotu útoku a brankáři Doménechovi bylo jasné, že dnes se rozhodně nudit nebude.

To mu připomínalo také nejslavnější jméno na soupisce domácího týmu, legendární David Silva. Ten Silva, který se proslavil právě ve Valencii. Jeho první rána mu však nevyšla podle představ. O něco zajímavější už byla akce ze 14. minuty, v níž Silva rozehrál do strany a na svižný přízemní centr si naběhl Alexander Isak. Na efekt zakončil patičkou a zamířil jen těsně nad břevno!

Valencia se začala osmělovat prakticky až po třiceti minutách hry. Jako první se do rány vcítil obránce Daniel Wass a jeho tvrdá rána narazila jen na umění brankáře Álexe Remira, který dokázal letící projektil vytěsnit mimo. Pár minut před koncem první půle, která rozhodně nebyla z nejzajímavějších a nejsvižnějších, se obránce José Gayá parádně prohnal kolem obránce, dostal se do vápna a nahrávkou do druhé vlny oslovil nabíhajícího Lee Kang-ina. Ten pálil z první, avšak pouze do dobře zformované obrany.

Ačkoli se oba týmy i v první půli tlačily do zakončení, jejich snaha nevyvolala prakticky žádnou vyloženou šanci. La Real se nehodlal smířit jen s bodem a v zájmu posílení ofenzivy se na trávník dostal Mikel Oyarzabal. Po kratší pasáži se už konečně začaly kupit větší šance.

Deset minut po změně stran se obrana Valencie nedokázala pořádně zorientovat a velký závar musel na poslední chvíli hasit pohotový brankář Jaume Doménech. Toho pořádně vystrašil také Adnan Januzaj, který dostal dobrou nahrávku pramenící z chyby hostující obrany a pálil z pravé strany. Doménech si ale poradil, jeho přízemní pokus vyrazil a se zbytkem mu už jeho obránci pomohli.

Domácí se stále více tlačili před soupeřovu bránu a v jednu chvíli obměnili čtyři hráče najednou. V 74. minutě se do zakončení dostal Mikel Oyarzabal, jenže jeho technický pokus z místa penalty byl tečován těsně nad bránu!

Jenže ani to Realu nestačilo. Naopak, prakticky z protiútoku našel Wass krásným pasem přes šíři hřiště Gayu, který měl moře volného prostoru. Odcentroval před bránu a sledoval, jak Maxi Gómez ve skluzu proměnil! La Real sice nakonec docílil branky, jenže v samém závěru byl gól pro ruku útočícího hráče odvolán.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Getafe CF32104:07
2.Valencia CF42117:57
3.Real Madrid32104:27
4.Villarreal CF42116:77
5.FC Barcelona22007:06
6.Sevilla FC22004:16
7.Real Betis42025:66
8.Cádiz CF42024:56
9.Granada CF32015:76
10.Real Sociedad41214:25
11.Celta Vigo41213:55
12.Atlético Madrid21106:14
13.Levante UD31025:63
14.CA Osasuna31023:43
15.SD Huesca40312:43
 Athletic Bilbao31022:43
17.Elche CF21011:33
18.Real Valladolid40222:52
19.SD Eibar40132:51
20.Deportivo Alavés40132:61
Zbývající zápasy
12.01. 00:00Granada CF - CA Osasuna

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (154)

Přidat komentář
QooBo

Uz som cakal, ze klasicky v nadstaveni stratime body ... nastastie VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Vale zasloužený win a na konci “výjimečně” pochválím i VAR. Ruka tam byla a i faul na brankáře Domenecha takže takový gól by neměl platit. Konečně videotechnologie posuzuje něco správně.

Reagovat
remeslnik

Videotechnologie nikdy nikde nic neposuzovala a hlavně ani nerozhodovala.

Reagovat
Pharrell

***VAR technologie

Reagovat
Mass

Tim chtěl asi říct, že to pořád posuzuje člověk podle videa.

Reagovat
remeslnik

Samozřejmě !! Někteří jedinci stále nepochopili, že technika nic nerozhoduje, vždy jen člověk.

Reagovat
Phillipinho

Kdyz jsem videl sestavy, tak jsem Valencii absolutne neveril, ale Gracia teda opet ukazal, jak kvalitnim koucem je. Minimalne 3 hraci z dnesni sestavy nemaji na nejvyssi soutez, presto hrala Vale velice kompaktne

Reagovat
QooBo

Schvalne ci myslime tych istych Blanco, Correia, Diakhaby ?

Reagovat
Phillipinho

Blanco, Correia a mel jsem na mysli Musaha, na kterym je taky videt, ze je mladej hodne a tahle uroven je pro nej zatim vysoka. Ale Diakhaby se tam da zaradit asi taky no

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ADM

Diakhaby nemal na La Ligu ani minulý rok..

Reagovat
QooBo

Musah bude dobry, hodne sa mi pacil v priprave a aj v zapase proti Levante .. aj ked dneska to nebola ziadna slava ale verim mu .. ine roky by som bol radsej keby je taky hrac radsej niekde na hostovani, kludne aj v Segunde ale v sucasnej Valencii to je zbytocne

Reagovat
Mass

Lidi, co viděli Musaha ještě v juniorce Arsenalu mi řikali, že má velkej potenciál. Radši talentovanýho Musaha, co se bude 10 zápasů rozkoukávat, než-li hráče co maj sotva tak na spodek ligy, Jasona, Sobrina a Manu Valleja.

Reagovat
Slavia10

Kdyby Valencie přivedla ty o kterých se mluví Foyth, Capoue a Rugani, tak můžou i o tu EL v klidu s Garciou zabojovat.

Reagovat
ErixMilo

tá obrana je hlavne katastrofálna...Diakhaby nie je stopér pre LaLigu...takisto majú veľmi mladú a neskúsenú obranu (prišli mladíci z akadémie)...takisto musia posilniť ten stred poľa, kde nemajú patričnú kvalitu a sám som zvedavý aká bude táto sezóna po odchodoch dlhoročných stálic ako Parejo, Rodrigo, F.Torres (aj keď ten v A-mužstve ešte nebol), Garay...

Reagovat
Mass

Tak normálně by měli být na stoperu Gabriel Paulista a Mangala. Kdyby odešel Gameiro místo Torrese, tak by mi ta obměna kádru ani nevadila, něco se muselo udělat po minulý sezoně.

Reagovat
ErixMilo

Gabriel ten je jasný líder v obrane ale ten Mangala neviem no...nechápem prečo je vedenie Vale také slabé a vodí do obrany takých drevákov typu Diakhaby...prečo sa nepozrú radšej po mladíkoch na Balkáne, kde vyrastajú celkom zaujímavý, talentovaný a hlavne za lacný peniaz schopný hráči pre budúcnosť

Reagovat
Mass

Myslím, že v současný situaci můžeme bejt ještě rádi za Diakhabyho, ten kdyby k sobě měl nějakýho zkušenýho klidnýho parťáka (tzn. ne Gabriel ani Mangala, o Guillamonovi nemluvě), tak by vyrostl.

Reagovat
Mass

Střed pole kvalitu má Soler-Kondogbia. Za Kondogbiu zaskočí Racić, za Solera s bídou Blanco nebo Esquerdo.

Reagovat
ErixMilo

samozrejme Soler s KDogom kvalitu majú...avšak Soler musí hrávať v strede poľa ako tvorca hry kde aj predtým začínal a netrepať ho furt na krídlo...odišiel Parejo tak má šancu ukázať, že má na to aby bol líder a dirigent hry Vale

Reagovat
Mass

Reagovat
ErixMilo

samozrejme, že obmena kádra je bola potrebná a odchody spomenutých hráčov som privítal

Reagovat
CHONG

Hezky jsme vycenili zuby. A Cucu je bůh. Vamos Geta!

Reagovat
LAM

Tak je z Barcelony

Reagovat
CHONG

Díky, že jste ho nechtěli

Reagovat
Salfovic

Njn, Atletico se minule vystřílelo na čtvrt roku dopředu.

Reagovat
madridcan

Dokusali a dobojovali velmi rychlo

Reagovat
Ranoth

a to som si po Granade myslel, ze atletico konecne nieco zmeni do tejto sezony, ale oni si budu hrat tu svoju betonarsku sracku stale dokola, ten prvy polocas bola tragikomicka komedia... dokonca aj Cadiz vystrelil viackrat na branu Huescy ako Atletico

Reagovat
Salfovic

Když se člověk koukne na ten kádr, tak to opravdu vypadá, že ho Cholo brzdí.

Reagovat
Elliasson

Fakt hráli kluci tak špatně?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co jsem viděl z delšího sestřihu, tak mi to připadalo jako když hraje Félix s bandou dřeváků. Ale toho jim může Barca i Real jenom závidět, zatímco se trápí s Hazardem a Griezmannem s třicítkou na krku a obrovskými platy.

Reagovat
Reggie

Do dnes nechápu, proč jsme nevzali místo Griezmanna právě Felixe. Říkal jsem to už tenkrát, že by to bylo ideální náhrada za Messiho (výhledově) a navíc pravák, který mohl hrát z levé strany. Místo toho máme, to co tam teď máme.

Reagovat
valloire

Ty vole Reggie, o nějakým Felixovi si neměl ani páru.

Reagovat
Gazdo

ved tam islo o to ze Atletico cakalo len na peniaze od nas aby ho kupili pokial si spravne pamatam ci?

Reagovat
valloire

to je jedno, pointa je, že Reggie tenkrát neměl páru, kdo je nějakej Felix

Reagovat
Svatej

Co nám to tam s Edenem, pro kristovy rány, vyvádíte

Za 7 let u nás měl jen jedno zranění se zádama, jinak rozchodil úplně každej prasáckej zákrok a neměl problém s přetěžováním, protože časem už bez něj tým nezaložil jedinou akci a tak musel hrát prostě všechno. Teď nedá ani 25 zápasů...

Napadlo mě, že ho možná do týhle spirály průserů dostalo paradoxně to, že se snaží o zlepšení přístupu. Žrát jak prase bude během dovolený vždycky, ale spoluhráči se dost vyjadřovali o tom, že během sezóny to Hazard i na tréninku neuvěřitelně flákal a v podstatě ty největší tréninkový zátěže vynechával. Pak dostal svůj vysněnej přestup, tak je možný, že ze sebe chtěl po letech vyždímat skutečný maximum a jeho tělo si odmítá zvykat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si musi ten hrac sam citit.

Kdyz to nejde, tak musi se otocit a zkusit jinou pristup k tomu.

To same mas treba u Rosicky, kdyz hral v BvB, tak moc zraneny nebyl. Jak prisel do Arsenalu, tak byl porad zraneny.

Mel jit proste jinam a zkusit jiny podnebi, jiny pristup k treninku atd.

U Edena muze byt cokoliv, at uz jiny casovy rezim, kdy musi zustat dlouho do noci. Hraje se jiny casy a jiny stravovaci casy.

Dokud naklada hodne zateze do toho, tak to telo proste nezvlada a sesype se jako dum z karet. A musi se komplet zacit odznova.

Z povercive pohledu treba mu ten klub proste osudove nesedi.

Takovy hracu uz tam bylo, napr. Kaka, Bale

Reagovat
valloire

No my asi nic. Ale jak říkáš, jestli to u vás flákal, tak v Realu se nic nefláká. A do toho už mu není 25.

Reagovat
Hokaido

Podle mě to není tím, že by teď makal. Podle fotek z loňského i letošního začátku sezony je pořád úplně stejný.

Snad je to jen smůla a všem ještě ukáže.

Reagovat
technecium

Snad ne

Reagovat
valloire

ty si hrozný koště

Reagovat
Israha

Modrić ukazuje, že to s ukončením kariéry v Realu myslí vážně a výkonnost tomu odpovídá. Loni už to vypadalo, že ho Valverde posadí, a nakonec zase hraje extratřídu. Jović tentokrát trochu lepší, ale pořád jsme na úrovni "tragédie", jen ne tak velká. Na odpis mi už nicméně přijdou Isco a Marcelo. Isco evidentně dohraje kariéru s průměrem 5 dobrých zápasů na sezonu, čas mu neprodloužit smlouvu...a Marcelo už oproti Mendymu nepomůže ani té ofenzivě. Včera snad ani jeden dobrý centr a jen jeden průnik, který pak poslal do autu. Odriozola, když trochu nabere na fyzické síle, by ještě mohl být platný, včera to na jeho poměry zlé nebylo. Ale nebaví mě to, tyhle holomajzny o gól s týmy, co kvalitou patří do Segundy...

Reagovat
blaugrana

Vcera ani dnes ziadne vykriky o zom, ako edte budeme lutovat Luisov odchod, ked sa netrafil, ked bolo treba a jeho novy tim to stalo dva body? Divne.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechyta Vaclik? On ho ten Bono Vox vytlačil z pozice No. 1?

Reagovat
Dr. Admess

Leoš 33 let a opět nástup do sezony se vší parádou.

A po třech letech to konečně není jen o něm. Snad si Couts-Fati-Alba tu spolupráci udrží po celou sezonu a varianty z lavičky se začnou více a více prosazovat, ať máme více variant.

Jo, a ideálně prodat Griezze, radši ať ty minuty mají Dembele, Trincao, Pedri.

Reagovat
LAM

Ta strana s Dembelem a Trincaem by mohla vypadat hodně dobře.Navíc mladej rychlej Dest.

Reagovat
smazaný uživatel

Dest bude dobry, ale nemam rad Roberto.

Docela bojim, ze pribeh Semedo se muze opakovat.

Kdybyste ho prodali letos, tak to take nebude na skodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz 3 roky rikam, ze nastup je fajn. Ale co ty semifinale LM.

Uz za Ernesto se nadavalo, ze se vystavi a na jare nic moc a Ernesto ho dava na kazdy zapas.

Proste tohle je podle me bud spatne nacasovane formu nebo mu to nevychazi proti silnejsi tymu. To uz je na nej, jak se rozhodne se sestrit na nejdulezitejsi casti sezonu.

Kdyz dokaze jiny hrac ustoupit a nacasovat formu na hattrick v LM, tak se da pochopit, ze Messi bude mit klidne 15+10, ale v tech golu padnou v nejdulezitejsi zapase sezone.

Reagovat
Dr. Admess

Já vždycky žasnu, jak lidi zapomínají, že pomale sám udělal Liverpool (na jaře, vyřazovací částí LM), který byl dle mnohých tenkrát pomale nejlepší klub historie.

Reagovat
valloire

a udělal?

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

v odvetě byl kde?

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

ty to pořád nechápeš co? proč nedal gol sám, umí to taky, proč alibisticky nahrává a pak nechápe, že z jeho přihrávek gol nedali ostatní? má ho dát sám

tady je rozdíl : https://pbs.twimg.com/media/EjQ8f2yXkAQEMlX?format=jpg&name=900x900

Reagovat
technecium

Ty to pořád nechápeš, co? Alibisticky nahrává, protože to je jeho pozice na hřišti.. Roncek měl vždycky servis totálně dominantní zálohy a vždycky dostal míč do vápna před prázdnou, to se to pak poskakuje, ty senilní koště.

Reagovat
valloire

Vypíčená sněhová vločko, ty to pořád nechápeš...když vidím, že to nejde s alibismem, tak převezmu zodpovědnost sám, přesně tak, jak mnozí jiní před ním. A CR dal gol i bez servisu z úplnýho hovna. 41-16 v golech v závěru LM je o 5 letadlovejch lodí a ukazuje to, proč Real vyhrál 3x za sebou. Snad se nerozpláčeš kvůli tomu.

Reagovat
Dr. Admess

Ty seš fakt jinde, ty vole.

Reagovat
valloire

No jinde je Ronaldo ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle statistiky nemam rad, protoze meri pouze ciselne.

Meli by uvest kolik z toho bylo vitezny goly, prvni gol, srovnavaci goly atpod. Je mi jasny, ze CR7 v tomhle ma vic, nez Messi.

Ale proste neni to uplne vypovidajici. Melo by to byt jeste presnejsi, aby lidi to meli uplne do detailu rozepsane vahu jednotlivy goly.

Proste chybi vahu k temu cislum. Vitezny gol ma vetsi vahu nez navysujici na 3-0 atpod. Je neco jineho vystrihnout v semifinale LM nebo finaleLM nuzky, nez hattrick proti Mallorca

Reagovat
valloire

to je tak brutální rozdíl, že by se nic nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak by to vic utvrdilo ten rozdil, ale nemeni na faktech, ze ty cisla jsou bez vahou. Takze ten rozdil neni presneji definovany.

A proto tyhle statistiku nemam rad.

To mas u vitezny gol ve finale MS versus 1000 golu v kariere.

Co bys asi bral ?

Na tohle ti odpovi asi Mario Gotze urcite lepe

Reagovat
valloire

Jinej level hráče....Srovnat se dá gol ve finále MS jako ten Pelého a žádnej jako ten Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba Mbappe goly na MS by slo ? Ja bych zrovna Peleho u takove pripade srovnani nedovolil vytahnout ven z klobouku - jiny level.

Ani bozsky Diego nedal gol ve finale, ale vyhral to.

Reagovat
valloire

Tak jo. Pelé je je jinej level. Mbappe se uvidí, ještě je mladej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uz ma gol ve finale MS

Kdyz pujde do Madridu, tak by to nemuselo byt zly pro Real.

Radeji bych ho videl radsi u Kloppa...

Reagovat
valloire

Už je dál při svým mládí než celej Lijonel.

Reagovat
Jordi Alba

Jakože je alibismus to, že tvoří hru, protože nikdo jinej jí tam netvoří ?

Reagovat
valloire

no ono tohle je za kariéru a v jeho první polovině tam měl Xaviho s Iniestou...a i tak, prostě dam gol a fertig

Reagovat
valloire

a tohle je hrozná berlička

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o nem nepochybuji, ze je druhych nejlepsi argentinsky fotbalista po Maradonovi a klubovych legendu v Barcelone.

Tady mluvim o tom, ze to casovani formu by mohlo byt lepsi a to hlavne na jare. Muzes zazarit v jednu zapase a pak shoret v odvete.

Muzes dojit k finale a pak shoris v pekle po prohranem finale.

O tom by ti mohl rict takovy M. Ballack, ktery posral vsechny dulezite finale v fotbale(MS, LM). Nebo treba J. Mascherano :

The long-time Barcelona player has lost a staggering 11 finals - one more than Lionel Messi, by the way - including the 2014 World Cup final and FOUR Copa America finals in 2004, 2007, 2015 and 2016.

Reagovat
valloire

řekl bych že třetí...ještě je tu Don Alfredo

Reagovat
smazaný uživatel

Za me Messi je lepsi. Ale kazdy mame jiny nazor.

Reagovat
LAM

Nádhera

Na Celtě nevyhráváme a už vůbec né v 10.Navíc jsme je nepustili prvních 20minut druhýho poločasu k ničemu a sami jsme mohli dát několik golů Coutinho je v tý záloze úplně jinej hráč,Messi myslim ukázal,že přístup má stále na 100% a Fati je prostě bombarďák v 17letech

Jinak Roberto na RB po dlouhý době dobrej výkon.Asi tuší že teď bude muset přidat

Reagovat
patas92

Už nám ten treble dejte.

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Pěkný výkon Zatím mám z toho fotbalu po letech fakt radost. Jinak se obávám, že Dembouz půjde Proč by jinak dnes nehrál?

Reagovat
LAM

No on není hráčem kterej by si nějak moc plnil defenzivní úkoly a navíc zrovna jeho dát na takovej povrch zavání průserem.

Reagovat
LAM

A mimochodem zatim nikde nebyl potvrzenej pořádnej zájem.Ten kec o United byl výmysl.

Reagovat
Visca el barca

Díky

Reagovat
iamek

Koeman: "I think Pedri and Trincao can contribute more defensively than Dembélé, that's why they played”

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Slavia10

Úplně jiná Barcelona Hráči Barcelony běhají??? Coutinho si věří ???? Roberto vypadal slušně?? A já jsem říkal před sezonou, že Koeman, který nemá co ztratit může hodně překvapit. Teď budou zajímavý volby, protože jestli tenhle kolotoč bude pokračovat až do zimy tak největší kandidát na prezidenta Font, kterému to zde všichni přáli se možná vyjádřením o Koemanovi hodně odstřelil a karta se obrátí a Laporta se tímto možná dostane do čela. Jinak Messi je vynikající, souhlasil jsem se všemi jeho kroky vždy, možná po pár zápasech ale jestli to bude pokračovat by i samotný Messi mohl sklonit hlavu a omluvit se Koemanovi. Zatím Koeman oba dva zápasy hraje na puntík přesně to co říkal, někdo tvrdil že má velké řeči, ale on plní do detailu úplně všechno co řekl, dejte mu Depaye, dejte mu koho chce, konečně po 3 létech má Barcelona plán, jejich výsledky nejsou náhoda, 2 zápasy Koemana = 2 nejvíc dominantní výkony od odchodu Enriqueho před 3 lety. Někdo mě tu může brzdit, že to jsou jen 2 kola, ale tady nejde jen o ty 2 vítězství, tady jde o to, jak, že Koeman opravdu přišel, řekl a dělá přesně co tvrdil, že bude dělat!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Musím říct, že od Koemana skvělá práce, dlouho jsem neviděl Barcu s tak jasným herním plánem, kontrolou hry, presinkem a klidem ve všech herních situacích. Nakonec i ta šířka kádru je oproti posledním letům dost solidní a máme v týmu dost talentovaných a hladových talentů. Ale toho Depaye pořád moc nechápu, jestli s ním počítají na pozici falešný devítky. Coutinho konečně hraje jako hráč, kvůli kterýmu jsme za něj vysázeli takový balík.

Reagovat
Visca el barca

Depay doufám nepřijde

Reagovat
LAM

Já zas věřim,že Koeman ví proč by ho chtěl.

Reagovat
Slavia10

A já bych zase bral aby přišel Depay a odešel Dembele. Dembele má obrovský talent, ale zranění a disciplína ho dostávají dolů a upřímně teď už akorát může zbytečně brát minuty Fatimu, Trincaovi a Pedrimu což je opravdu budoucnost Barci na křídle. Já mám pocit, že Depay IN by mohl znamenat Griez OUT, pač Depay jsem nejde do rotace, Koeman ho podle mě opravdu chce do základní sestavy na falešnou 9.

Reagovat
Messiáš

Dembele by asi tu zmenu potreboval. PL by jeho stylu navic sedela mnohem vice. Psychicky musi byt strasne dole a vubec bych netlacil na povinnou opci. Kdyz vidim, jak nam Bayern rozehral Coutinha, tak bych si dokazal predstavit i neco podobneho u Dembouze

Reagovat
Kokesh

Jak ho Bayern rozehrál? Vždyť hrál ještě méně, než v Barceloně. Mimo základní 11 a vrátil se jako nepotřebný hráč...

Reagovat
Slavia10

Říct o hráči co měl 12+11 že byl úplně zbytečný a jen do počtu je zase trošku mimo názor.

Reagovat
Kokesh

Tak proč si ho Bayern nenechal? Nebo proč si nenechal Jamese? To hostování bylo pro Bayern za pusu, oproti tomu kdyby je měli zaplatit jako Barva respektive RM. Jen je využili na sezónu, dvě, ale budoucnoust vidí vedení i trenér (protože ani jeden nepatřil do základní 11) v někom jiným = nepotřební hráči.

Reagovat
Messiáš

Tak hral skoro kazdy zapas do zraneni, s tim, ze byl nejcasteji prvnim vystridanym ven nebo naopak prvnim prichozim na hriste. Pak prislo zraneni kotniku a po Covidu nastoupil az do LM. V kazdem pripade mu zmena pomohla, je fyzicky a hlavne psychicky v uplne jine pohode

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kokesh

Taky je to hráč za 160M. Podle mě neudělal žádný herní upgrade oproti tomu, kdy by zůstal v Barceloně...vyhrál tituly, toť vše. Pořád to není ten z Liverpoolu...

Stavěli jste ho mimo pozici a fyzicky na tom oproti ostatním top týmům byli bídně, to by šel pod Koemanem nahoru tak či tak, Bayern neBayern.

Reagovat
Slavia10

Takže když Bayern nekoupi Mbappeho, tak je to nepotřebný průměrak,protože celý fotbal se řídí jen tím koho koupi Bayern? Bayern v životě neutratil přes 100 mega za hráče a nejspíš nikdy neutrati, ta výkupka byla od začátku díky bohu nesmysl, protože teď Couts pomůže Barce.

Reagovat
Gazdo

Prist asi nepride ale ja dufam ze ano

Reagovat
Kily8

Dobré ráno, Coutinho takto hral vždy....vždy keď hral svoj post. Keď ne jeho poste hrál hráč s indiánskym menom: Jebbemvámnabehanieadefenzívukeďstratimbehajtezamnaaodovzdajtemiloptu a od Coutinha a Griezmanna chceli, aby mu robili servis, tak logicky nehral dobre. Ak ho zase postavia na lavého obrancu, zase nebude hrať dobre a všetci sa opať možete do nekonečne čudovať prečo mu to nejde.

Reagovat
valloire

Reagovat
Eichel

Pretože konečne sa tréner nesnaží robiť z Coutinha niečo na štýl Maného a necháva ho tam, kde prirodzene patrí. Toho Depaya očividne chce na 9tku, vzhľadom na jeho vyjadrenia do médií, keď pravidelne hovorí o tom, že by uvítal 9tku aby mohol mať viac variability v ofenzíve a pod. Neviem, prečo ho ľudia nechcú. Je za dobrú cenu, stále v dobrom veku, výborné výkony, vie zahrať na všetkých miestach v ofenzíve a bude za smiešnu sumu, keď mu končí zmluva. Navyše Koeman očividne vie, čo chce hrať a s Depayom pracoval v repre, tu by som veril aj jeho úsudku. Ak by to nevyšlo stále by sme mali mladého hráča s resell value a nie 120milionového Griezmanna s jeho vekom a platom.

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chápu důvody, proč o něj máme zájem (cena, kvalita, Koemanova znalost), ale moc se mi nelíbí, že je to další hráč herním profilem podobný Messimu a Griezmannovi, který se může motat v prostoru i Coutinhovi. Hodně se stahuje pro míče a chce tvořit, což už v týmu nepotřebujeme, v holandský repre je to kompenzováno křídly.

Reagovat
LAM

Jinak jsem koukl na opakovačku a něco mě zarazilo.Vedeme,hrajeme většinu zápasu v deseti a při tom posledním golu jsme měi ve vápně 5 hráčů a hráči Celty tam byli jen tři

Reagovat
Petrinho17

Vieš. To tak býva keď prehrávaš a otvoriš obranu, z čoho následne vyplávajú protiútoky. Zas nerobme zo všetkého fantáziu a niečo neuveriteľné

Reagovat
hornito

Jde spíš o to, že tým vypadá v lepší fyzické kondici. Barca z minulé sezóny by tam měla max jednoho hráče.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

To je kdyz na fotbale behas a nehrajes hazenou u pulici care.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body z celty -

ackoliv hodinu v 10 -

predvedenej vykon

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapivo odchod griezmana neskutocne pomohol utoku, zrazu zacali hrat trochu lahsie.

Reagovat
Anacron

To se dalo čekat. Barca bude hrát i přes všechny jejich problémy úplně v pohodě, ve srovnání s náma úplnej top a titul je jejich. Zatímco my hrajem zápas co zápas nekoukatelnou sračku a jsme rádi za jeden upachtěnej gól Jestli dáme letos v lize alespoň 50 gólů, tak to budu brát jako úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tam mate stare dinosauri, ale neboj letos to bude stale vase, pokud date 4 body proti Barcelonu. Oni se potom sami v te Barcelone rozlozi sami, protoze jeden hrac by zase nebyl stastny.

Reagovat
ttopi

Messi před druhým gólem pojď sem kam deš

Reagovat
alcantara

Treti gol tiez slusny trolling.

Reagovat
ttopi

Tam koukám, že hráč Griezmann má z toho gólu vyloženě radost. To už je celkem slušnej level, když mu vaděj branky spoluhráčů

Reagovat
Petr20

Fotbalový Bůh...

Reagovat
Messiáš

Reagovat
.13

Hovoril som to, ked bola ta saga okolo prestupu Leoša, ze ak neprestupi teraz, tak uz ostane aj po tejto sezone.

Verim, ze sa mu vrati radost z futbalu a bude mentor pre mlade talenty, v cele s Fatim. Po tom Villareale dal vcera ovela lepsi vykon a bolo vidno, ze ho to bavilo a konecne to zacina pripominat futbal, kt. mame radi

Reagovat
drussbarb

Nemůžu si pomoct, ale Griez mi nepřipadá jako útočník, v útoku je naprosto zbytečný a zavazí.

Takhle se mi jeví od začátku, ale když jsem viděl, jak si (ne)zpracoval balón, kde mohl zakončovat, tak si říkám dost, ať to zkusí jinde. Otřesný nákup

Reagovat
ttopi

Podívej se na jeho reakci když dá Roberto gól

Reagovat
2miguel1

Mas link?

Reagovat
ttopi

Tady na EF to je.

Reagovat
savigny

nepleteš si to náhodou s Trincaem? Záběr na Griezmanna na střídačce po třetím gólu jsem neviděl...

Reagovat
ttopi

Aha, tak sorry, blbe koukam. Zkratka ten hráč napravo, co tam tak mávne rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát 3:0 na Celtě a v deseti? Koeman vytáhl na začátek silné bomby Fati opět skvělý, Coutinho po roku a půl konečně hraje jako fotbalista s hlavou na krku a ne automat na kličku doprava a střelu, jenom ten Griezmann je pořád naprosto v pekle, Možná by měl vyměnit účes, tenhle nudařský culík mu vůbec nesvědčí.

Reagovat
Messiáš

Na Seville s Araujem na CB, uz tech moznosti moc neni, vzhledem k tomu, ze Koeman nejspis definitivne odstavil Umtitiho. Snad toho Garciu jeste udelame

Reagovat
Messiáš

Jinak Girona > City Group kupuje za 8 mega Nahuela Bustose pro Gironu. Velice zajimavy utocnik,o ktereho melo zajem i AS nebo Sevilla. K tomu na hostovani Couto, Pablo Moreno a nas Monchu, ktery mel uz za ne vyborny zapas.

Almeria vcera dokoncila Robertoneho. Borce, o ktereho se pretahovaly kluby z Primery a dnes by meli dokoncit Centellese z Valencie, ktery mel dobrou lonskou sezonu ve Famalicau.

Za me zhavi kandidati na postup spolu s tymy, ktere spadly do Segundy, pricemz Espanyol by si to mel opravdu v klidu pohlidat.

Reagovat
Jordi Alba

Já tak optimistickej s tím postupem u Girony bohužel nejsem, mělo se vyhrát to rozhodčího představení proti Elche. Když se Stuani rozhodne ještě zůstat, tak bych tomu věřil, ale jinak odešel Gallar ale hlavně i Borja, kvůli kterýmu si asi občas zapnu Huescu.

Reagovat
Kokesh

Carvajal na minimálně dva měsíce out.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hakimi, where are you

Reagovat
smazaný uživatel

Omg.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

náhoda, však je sám překvapenej

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://twitter.com/afcajax/status/1312068211618316289?s=21

Mně je v podstatě jedno, co ti hráči předvádějí na prezentacích, ale je úděl posledních let, že se vytáhne nějaký nepovedený skill a následuje hloupý výsměch nad cenou za někoho, kdo ani neudělá pár žonglů. Už mi to přijde dost ohraný, navíc u Desta, který je technicky skvěle vybavený.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslel vážně a jinak souhlasím, já bych tyhle parádičky na prezentaci klidně vynechal, stejně mají nulovou vypovídající hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak mne to je taky jedno. Akorat jsem pokracoval v ty tradici ze se tady tyhle faily vzdycky vytahnou. Lidi se zasmejou a jede se dal.

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium
Reagovat
Majk91

tak v prvom rade to nie je freestyler ale futbalista A navyše mimo to ukázal že má skvelú techniku.

Reagovat
patas92

fake

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Ty seš prostě vocas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele