InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motor přišel o první extraligové body fatální chybou v předposlední minutě

PLZEŇ – Po devíti dnech, ve kterých měli odehrát dva odložené zápasy, se hokejisté Českých Budějovic vrátili do kolotoče Tipsport extraligy. Na ledě Plzně byli od návratu zatím nejblíže bodovému zisku, když po dvou třetinách vedli 2:1 a ještě v předposlední minutě drželi nerozhodný výsledek 2:2. Stejně jako v Mladé Boleslavi, kde zase inkasovali pár sekund po vstřelení vedoucí branky, si ale také na západě Čech vybrali nováčkovskou daň. Útočník Radek Prokeš si zbytečně hrál s kotoučem na útočné modré čáře, ztratil jej a domácímu Matyáši Kantnerovi nabídl samostatný únik, který vytáhlý forvard vyřešil parádní kličkou. Na konečných 4:2 pak plzeňská Škodovka upravila gólem do prázdné brány.


O otočení ve skóre si Motoráci koledovali od druhé poloviny utkání, kdy domácí, leč se v koncovce hodně trápili, začali svého soupeře přehrávat a hosté si pomáhali často jen za cenu nedovolených zákroků. Na 2:2 také právě z přesilovky vyrovnal budějovický odchovanec v barvách Plzně Tomáš Mertl. Kromě něj za domácí nastoupili z bývalých Motoráků i Milan Gulaš, Roman Vráblík a Luboš Rob mladší, nikdo z nich se ale do zápisu bodovým ziskem nedostal. Výborným výkonem jim v tom zabránil mladý budějovický gólman Jiří Patera (21), který odchytal své první extraligové utkání v kariéře. Přes sympatický výkon plný dobrého pohybu a napadání ale zůstávají Jihočeši po třech kolech bez bodového zisku.

Další zápas odehrají v pátek 2. října doma proti Vítkovicím (17.30 hodin).

HC Škoda Plzeň – Madeta Motor ČB 4:2

(1:2, 0:0, 3:0). Branky a nahrávky: 14. Stříteský (Straka, Kodýtek), 47. Mertl (Kodýtek, Straka), 59. Kantner, 60. Kodýtek (Straka) – 15. Holec (Venkrbec, Christov), 20. Novák.

Plzeň: Frodl – Budík, Jiříček, Lang, Stříteský, Vráblík, Kaňák – Suchý, Mertl, Gulaš – Stach, Musil, Rob – Pour, Kracík, Kantner – Straka, Kodýtek, Eberle.

České Budějovice: Patera – Pýcha, Plášil, Suchánek, Pavel, Vydarený, Allen, Slováček – Christov, Venkrbec, Holec – Voženílek, Přikryl, Novák – Jonák, Karabáček, Indrák – Prokeš, Beránek.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Je vidět, že to na začátku nějakou novackovskou daň stojí, navíc tam byl velkej výpadek v tréninku. Ale zápas od zápasu je tam ohromný zlepšení a nikdo nemůže pochybovat, že je otázkou času, kdy začnou sbírat body...

    Vloženo 30.9.2020 04:57:38

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace