Hlavní obsah

Jak se po dni plném stresu naladit s partnerem na stejnou vlnu

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dny, kdy se nic nedaří, nálada je pod psa a jen tak nic ji nespraví, zažil určitě každý. Poslední, na co v té chvíli máte myšlenky, je poklidný večer strávený s partnerem. Přesně to je ale to nejlepší, co vám v dané chvíli zvedne náladu. Jak se naladit na společnou vlnu?

Foto: Profimedia.cz

Společná příprava večeře dokáže zmírnit stres a naladit partnery na stejnou vlnu.

Článek

Každý, kdo byl někdy v nějakém vážnějším vztahu, zažil chvíle, kdy jeho drahá polovička měla jednoduše „náladu pod psa”. V tu chvíli mají mnozí myšlenky tak maximálně na to lehnout si do vany, do postele, v lepším případě se uvelebit na gauči a sledovat nějaký nenáročný film. Možná i s partnerem.

Ovšem existují i zábavnější formy, jak se naladit na společnou vlnu a strávit s protějškem společný čas. I přesto, že váš nebo jeho pracovní den nestál za moc. Několik tipů přinesl server Yourtango.

Překvapte partnera sexy prádlem

Chcete-li mít co největší úspěch, využijte momentu překvapení. Pokud pracuje partner doma, zkuste zjistit, kdy bude končit a po posledním pracovním telefonátu vstupte v sexy oblečku (pro odvážnější i bez něj) dovnitř. Podobně to lze praktikovat i při příchodu domů z kanceláře.

Uvidíte, že váš společný večer hned bude mít jiskru.

Sexy spodní prádlo, které nedá partnerovi spát

Styl

Připravte si společně večeři 

Příprava společného pokrmu s někým, na kom vám opravdu záleží, je velice intimní gesto. Můžete se přitom škádlit, ochutnávat, radit si, zkoušet nové chutě.

Abyste vše dokonale završili, rozprostřete si piknikovou deku na terase (pokud je hezký večer), případně si udělejte malý piknik při svíčkách klidně i na zemi v obýváku. Nejen že tím oživíte běžnou denní rutinu, zároveň zmírníte stres z náročného dne.

Jakákoli společná aktivita bez technologií

Moderní technologie jsou tak lákavé. I po vyčerpávajícím dni v kanceláři u počítače mnozí lidé i tak večer „relaxují” u televize nebo chytrých telefonů.

Změňte to. Zapomeňte na chvíli na všechny moderní „hračky” a zkuste se s partnerem zabavit u čehokoli jiného, kdy se budete soustředit jen na danou aktivitu a sami na sebe. Malujte, hrajte deskové hry, fantazii se meze nekladou.

Deset tipů na to, jak se s partnerem doma zabavit

Vztahy a sex

Napište si milostný dopis

Zajímavým řešením, jak strávit společný večer s partnerem, je sepsání milostného dopisu. Nebo třeba jen vlastností, které na svém protějšku oceňujete, za co si ho vážíte. Negativa nechte pro tentokrát stranou. Pak si společné dopisy navzájem přečtěte. Možná se kromě zlepšení nálady navnadíte i na něco dalšího.

Proměňte ložnici v „hnízdo” lásky

Zkuste si některý večer ložnici „vyladit” k dokonalosti. Zvolte romantickou hudbu, svíčky, éterické oleje, květiny. Už jen malá proměna někdy dokáže zázraky. Možná se nálada vašeho protějšku rázem změní a na stres oba brzy zapomenete.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se nevyčerpávat péčí o sebe samé

Ze všech možných stran slýcháme, že bychom na sebe neměli zapomínat, péče o sebe samé nám dodá energii a dobrou náladu. Není nic lepšího než si udělat čas na...

Jak správně zacházet se stresem

Stres má velmi špatnou pověst. Odevšad slyšíme, že je s ním třeba všemožně bojovat, jinak bude mít neblahé důsledky pro naše zdraví i psychiku. Je to ale...

Výběr článků

Načítám