hledat

Tags:

Ektor prvně vsadil na vinyl a kusy mizí závratnou rychlostí. Chceš mít také jeden ve své sbírce gratis?

Sdílej

Marko Elefteriadis, pro veřejnost lépe známý jako Ektor, patří již hezkých pár let mezi to nejlepší, co české rapová scéna nabízí. Jeho fanoušci mohou kvitovat i slušnou studiovou aktivitu, která přispěla k celé řadě úspěšných releasů. Poslední vydanou deskou je „Original“ a právě v tomto případě vsadil Ektor i na vinyl a nový materiál distribuuje i skrze dvanáct palců. Chceš jeden takový bez finančního zatížení? Nabízíme ti možnost ho ulovit.

Zakladatel vlastní značky oblečení Detektor Gear si potrpí na zajímavý merch, kterým pravidelně zásobuje svůj blok. A jak se zdá, ani sázka na vinyl nebyla krokem zpět. Pokud věnuješ pozornost těmto řádkům, znamená to, že zájem o kousek do sbírky ze tvé strany určitě panuje, proto je také čas na soutěžní otázku, bez které by to prostě nešlo.

Ještě než na ní dojde, musíme ti připomenout, abys správnou odpověď poslal na soutez@bbarak.cz do pravého poledne středy 7. října a do předmětu uvedl „Ektor“. Nezapomeň přidat i své civilní jméno a adresu, aby bylo jasné, kam ti případnou výhru poslat. Redakce Bbarak.cz ti přeje hodně štěstí, a pokud se na tebe náhodou neusměje, můžeš si desku stále ještě objednat na detektorgear.cz.

Soutěžní otázka o 1 kus vinylu Original:

Kolikáté narozeniny letos v prosinci Ektor oslaví?

a) 31

b) 35

c) 37

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1