Datart má nový kreativní koncept příběhů z hor a galaxie

středa, 30. září 2020, 13:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Datart přichází od října s novým kreativním konceptem, ve kterém mladý průvodce s nadsázkou představuje hodnoty a služby značky. Vytvořila ho agentura WMC Grey.

Zdroj: Datart

Zdroj: Datart

Datart, síť prodejen se spotřební elektronikou, přichází s novým kreativním konceptem. Hlavním hrdinou kampaně je mladý průvodce, který v prostředí nepřístupných hor v roli horolezce s nadsázkou představuje službu vlastní Datart dopravy a doručení zboží slovy „vyneseme výš než do základního tábora“, v roli důstojníka vesmírné lodi pak poukazuje na službu vyzvednutí zboží do 30 minut od objednání a přeneseně využívá vesmírné označení vyzvednutí rychlostí světla.

„Cílem bylo posílit osobitosti značky a ztvárnit ji do vizuální podoby tak, aby jasně a zároveň zábavně vypovídala o hodnotách, na kterých Datart dlouhodobě staví a také ukázat, čím se odlišuje od ostatních, tedy především rozsahem služeb pro zákazníky,“ říká Lenka Mastešová, ředitelka marketingové komunikace Datart.

Od vyhlášení výsledků tendru kreativy až po spuštění uplynulo více než rok. Kampaň navíc před spuštěním prošla řadou pretestů. „Jsme tedy přesvědčeni, že to, co pouštíme od října do světa, je něco, co Datart ukáže v tom správném světle a bude lidi bavit,“ dodává Lenka Mastešová.

Nová reklamní kampaň bude k vidění od října v televizi na kanálech Prima Group, AT Media a TV Óčko, dále rádiu, outdooru, na sociálních sítích, v direct mailech i na POS materiálech. Vytvořila ji agentura WMC Grey, produkci měl na starosti Punk Film, režie se ujal Martin Duda. Celý kreativní koncept je naplánován na zhruba dva roky.

Datart aktuálně provozuje více než 100 prodejen a spadá pod firmu HP Tronic. Do jejího portfolia patří značky Datart, Euronics, Eta a e-shop Kasa.cz. Společnost působí také oblasti cestovního ruchu a gastronomie, provozuje mimo jiné Resort Valachy se čtyřmi hotely s wellness centry, ski areálem a golfovým hřištěm.

Spot Datart - Doprava

Spot Datart - Rychlost

-zue-