Provozování firemního IT mění revoluční služba

Na trh přichází nová flexibilní služba zjednodušující nákup hardwaru formou cloudového přístupu. Služba mění tradiční model nákupu infrastruktury a přináší řadu výhod oproti standardnímu pořízení hardware. Není nutné pořizovat drahý a naddimenzovaný hardware, jen proto, že možná bude jednou potřeba. Nová služba výrazně sníží jednorázové a zbytečné investiční náklady. Ušetřené finance se mohou využít v oblasti služeb nebo pro zlepšení kvality aplikací.


Prostředí zákazníka je nepřetržitě monitorováno, lze škálovat a konfigurovat jednotlivé komponenty technologií, dle skutečné spotřeby. Pro případ nenadálého navýšení výkonu je počítáno s dostupnou kapacitou, která pokryje výkonnostní špičky.


Účtována je pouze reálná konzumace výkonu a diskové kapacity formou měsíčního vyúčtování spotřebovaných zdrojů.


Geetoo Scale je základem ekonomické transformace vlastního datového centra umožňující jeho provoz způsobem jako byste byli cloudový provider.


"V době Covidu, kdy firmy šetří náklady, přicházíme s revoluční službou, která nabízí výhodu dvou segmentů. Geetoo Scale přesně reflektuje potřeby a požadavky našich zákazníků. Jsme rádi, že se silným partnerem tohoto projektu stala právě J&T Leasing." Říká Vladimír Kvaš, CEO a spoluzakladatel společnosti Geetoo.


Společnost Geetoo se pohybuje v IT prostředí od roku 2004. Více než osm let se zabývá moderními cloudovými technologiemi, za které získala řadu prestižních ocenění od společností VMware, Veeam a Hawlett Packard Enterprise. Společnost se zároveň zabývá poskytováním informačních technologií Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) navázané na Kubernetes. Geetoo je ryze česká firma s moravskými kořeny.


J&T Leasing (J&T Leasingová společnost, a. s.) úspěšně působí na českém trhu více než šest let. Zabývá se financováním veterinární a lékařské péče. Největší segment portfolia tvoří financování informačních technologií pro hardwarové i softwarové řešení. Financování je poskytováno prostřednictvím finančního, operativního i zpětného leasingu, úvěrů nebo faktoringu. J&T Leasing je dceřinou společností J&T Banka, která je součástí finanční skupiny J&T Finance Group SE.


Kontakt pro média:

Veronika Zahradníková

Marketing/PR manager

e-mail: veronika.zahradnikova@geetoo.com

Klíčová slova ČR-počítače-trh-služby-firmy-G2 server CZ-Geetoo

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.