Den s Karlem Gottem ve vysílání Českého rozhlasu Sever

30. září 2020

1. října uplyne rok od úmrtí mnohonásobného Zlatého slavíka Karla Gotta. Chceme si společně s vámi toto výročí připomenout, proto jsme pro vás připravili speciální vysílání, nazvané Den s Karlem Gottem.

A co tedy v pátečním speciálu uslyšíte? Každou hodinu po zprávách odstartujeme jedním z hitů Karla Gotta. V průběhu celého dne budou na Mistra vzpomínat jeho nejbližší přátelé a kolegové.

Čím například překvapil Helenu Vondráčkovou v australském hotelu? Jaký obor mohl podle Jitky Zelenkové vyučovat na vysoké škole? Kde poprvé uslyšel hlas Karla Gotta Felix Slováček? Nejen to se dozvíte z našeho vysílání!

Po 13. hodině bude speciálním hostem Luboše Xavera Veselého v pořadu Xaver a host moderátor a hudební publicista Miloš Skalka, který s Karlem Gottem úzce spolupracoval.

Na Karla Gotta se bude vzpomínat i po 16. hodině v Humoriádě, v níž nebudou chybět povídání Karla Gotta s Karlem Šípem a Jaroslavem Uhlířem nebo vzpomínka na účinkování s humoristou a komikem Felixem Holzmannem.

V pořadech Xaver a host a Humoriáda budete také moci soutěžit o vstupenky na vyprodaný koncert Pocta Karlu Gottovi a speciální 4CD s Největšími hity Karla Gotta.

Po 21. hodině se pak můžete těšit na hudební vzpomínku na Karla Gotta s přiléhavým názvem C’est la vie, kterou pro vás připravil Mirek Černý.

autoři: Jan Menger , Redakce ČRo Sever
Spustit audio