Vláda vyhlásila nouzový stav! Kdy začne platit a jak dlouho potrvá?
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

ČR - Ve středu 30. září od 13.00 hodin se formou videokonference uskutečnila mimořádná schůze vlády Andreje Babiše. Na programu byl návrh na vyhlášení nouzového stavu v České republice kvůli zhoršené epidemické situaci způsobené šířením koronaviru.

Na oficiální twitterovém účtu Úřadu vlády České republiky byla ve středu odpoledne oznámena informace týkající se nouzového stavu: "V souladu s čl. 5 a 6 ústavního zákona č. 110/1998 Sb., o bezpečnosti České republiky, vláda vyhlašuje pro území ČR z důvodu ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu koronaviru SARS CoV-2 nouzový stav od 00.00 hodin dne 5. října 2020 na dobu 30 dnů," stojí na twitteru Úřadu vlády ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru