Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dvojité zásnuby ve Slunečné! Julča a Martin do toho konečně praští, pro herce to byla třetí svatba

Dvojité zásnuby ve Slunečné! Julča a Martin do toho konečně praští, pro herce to byla třetí svatba
Zdroj: tv prima
+ Další 3 fotografie
láska
Janek s Týnou mají vztah jako na houpačce, a tak musí být na Slunečné někdo, kdo ho bude mít zalitý sluncem. A jak se zdá, míří k tomu Julča Vacková společně s veterinářem Martinem Kabátem. Diváci totiž mohou už ve čtvrtek sledovat, jak dělají další krok v jejich vztahu a zasnoubí se.

Žádost o ruku mezi Julčou Vackovou a veterinářem Martinem Kabátem proběhne ve čtvrtečním díle seriálu Slunečná, a to rovnou dvakrát. Martin totiž před svou milou poklekne v oparu alkoholu a jen kvůli přemlouvání dědy Vacka. Julča sice souhlasí hned napoprvé, Martin ale není se svou žádostí vůbec spokojený a chce, aby měla Julča ze zásnub zážitek na celý život.

Martin se tak rozhodne k romantickému gestu a před dům své snoubenky dorazí s kočárem taženým dvěma koňmi. Zatímco Julča nevěří vlastním očím, její představitelka Lucie Polišenská na takovou romantiku úplně není. „Jsem víc realistka, kdyby mě muž takto požádal o ruku, asi bych ho zabila, ale k Julče se to hodilo, tak jsem s tím neměla problém,“ prozrazuje herečka, která je moc ráda za svého seriálového snoubence. „S Martinem se mi točí moc dobře. Je to fajn parťák před kamerou, ale i za ní,“ dodává Polišenská.

Při natáčení scény se herec Martin Sitta choval jako naprostý profesionál. V žádostech o ruku má totiž plno zkušeností ze svého osobního života. „Nebyl jsem nervózní, byl to obraz jako kterýkoli jiný. Navíc, nebyla to moje první žádost o ruku ani moje první svatba, ale třetí, kterou jsem zažil, nicméně filmová to byla má první,“ říká Martin Sitta. Naopak Lucie je zase ostřílená nevěsta. „Mám docela štěstí, že jsem se před kamerou i v divadle vdávala několikrát, takže už to beru trošku jako rutinu, není to pro mě nic nového – není to takové překvápko, jako když jsem točila tu první,“ ukončila herečka.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy