QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Plzeňští strážníci se zabývali opilou těhotnou ženou a porušením mimořádného opatření!

30.09.2020 18:50

Strážníci z Městské policie Plzeň předali státní policii hned čtyři osoby, které byly v celostátním pátrání. Dále řešili porušení mimořádného opatření v jedné z plzeňských provozoven a opilou těhotnou ženu. 

DSC04888

Úterý 29. 9. bylo pro strážníky Městské policie Plzeň velmi vyvedené. Strážníci předali kolegům z Policie ČR hned čtyři osoby v celostátním hledání. 

První osobou byla pětatřicetiletá žena, kterou hlídka městské policie spatřila v 9,45 hodin na zastávce MHD na Americké třídě. Další, kdo krátce po 13,00 hodině zavítal na obvodní služebnu policie, byl jednačtyřicetiletý muž. Toho strážníci spatřili na rohu ulic Americká a Martinská. Dalšího muže strážníci zahlédli na přechodu pro chodce na Klatovské třídě ve 14,40 hodin. 

Půl hodiny před půlnocí vyjížděli lochotínští strážnici do Plaské ulice, kde mělo docházet k rušení nočního klidu. Na místě osmadvacetiletý muž hlídce sdělil, že je nejspíš v pátrání PČR, což se později potvrdilo a pro muže si přijela Policie ČR. 

Ve Skrétově ulici v Plzni bylo veselo i po 22. hodině. Z toho důvodu byla na adresu restauračního zařízení přivolána hlídka Městské policie Plzeň.

„Je to protiústavní a už to řeší můj právník," sdělil strážníkům majitel provozovny. V místnosti se kolem půl dvanácté v noci nacházelo dvacet osob. Touto záležitostí se bude nadále zabývat hygiena. 

V pátek 25. 9. vyjížděli strážníci k opilé ženě. Až na místě zjistili, že se jedná o budoucí maminku.

Žena nadýchala 3,43‰. Strážníci ženu objevili na zastávce MHD v ulici Na Chmelnicích. Žena si stěžovala na bolesti břicha, hlídka na místo zavolala záchrannou službu, která převezla cizinku do nemocnice. 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24