Maminka Arichteva: Objasnila výběr jména pro synáčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maminka Arichteva: Objasnila výběr jména pro synáčka

Veronika Arichteva je mámou. Po patnáctihodinové bitvě na sále porodila syna.
Veronika Arichteva je mámou. Po patnáctihodinové bitvě na sále porodila syna. (Instagram)

S příchodem na svět si dával načas! Veronika Arichteva (34) rodila několik dní po termínu a co víc, dlouhých patnáct hodin. Společně s manželem, režisérem Biserem Arichtevem (43) mu dali neobvyklé jméno Luka Christo Arichtev.

Radostnou novinku herečka oznámila na sociálních sítích stručně a výstižně. „Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží́nos!“ vtipně popsala malého synka, který se narodil včera. Veronika strávila na sále patnáct hodin a Biser byl samozřejmě u porodu. „Děkuju ti za něj! I za těch 15 hodin mačkání rukou,“ vyznala se herečka.

Chlapeček váží 4,1 kg a měří 51 centimetrů , takže se není čemu divit, že dal mamince pořádně zabrat. Jméno měli vybrané dlouho, ale před porodem ho nechtěli prozradit. „Nemohli jsme se dohodnout, nakonec jsem souhlasila, že vzhledem k příjmení, to bude balkánské jméno. Není to po nikom z rodiny Bisiho,“ naznačila dříve Arichteva. Pro režiséra seriálu Vyprávěj je to už druhé dítě, z předchozího vztahu má osmiletého Teodisia.

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...

Svatba byla naopak

rychlovka Manželé se seznámili při natáčení seriálu Vyprávěj. Pak spolu odjeli na první dovolenou, kde Biser požádal Veroniku o ruku a za půl roku se konala svatba (2013). „Vím, že jsme spolu jen krátce, ale věřím, že je to ten pravý,“ přiznala po zásnubách Veronika.

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.