Zloděj z hospody odcizil pípu, televizi, poškodil automat na šipky a elektroinstalaci
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Most - Mostečtí kriminalisté objasnili případ vloupání do mostecké restaurace na sídlišti Výsluní. Podle nich měl do objektu vniknout 34letý muž z Bíliny.

Ten si k návštěvě restaurace vybral noční dobu, kdy byla provozovna již uzavřena. Násilím překonal uzamčené dveře a poté uvnitř hledal, co by odcizil. "Hodila se mu výčepní pípa, televize, rádio, mince, alkoholické nápoje i cukrovinky, které měl odcizit. Odcizením věcí zanechal majiteli škodu ve výši 44 tisíc korun. Další škodu ve výši pět tisíc korun způsobil poškozením dveří, elektroinstalace a automatu na šipky," uvádí mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Obviněný byl již za majetkové delikty odsouzen a nyní je v podmínce. Vyšetřovatel mostecké policie ho obvinil z přečinu krádeže vloupáním, za který mu hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest odnětí svobody. Jak s lupem naložil, obviněný muž policistům neuvedl.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru