Kouzelné království pro »Kvítek medový«: Renata Langmannová připravila pro dcerku Medu pokojíček snů

Pyšná maminka Renata Langmannová
Pyšná maminka Renata Langmannová
Foto: nextfoto.cz
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 1. 10. 2020

Modelka Renata Langmannová (34) se teprve před pár dny stala šťastnou maminkou dcerky Medy, která přišla na svět v úterý 22. září. Z podolské nemocnice se vrátila domů a miminku připravila rozkošný pokojíček snů.

Česká Miss 2006 se na první dítě moc těšila. Spolu s manželem Ondřejem Novotným (43), který už má dceru Trinity (19) z předchozího manželství, oznámili zprávu o tom, že je krásná blondýnka v očekávání symbolicky v neděli na Den matek. "Moc děkujeme za krásné gratulace. A že jich bylo. Můj největší dík však patří Ústavu pro péči o matku a dítě a především panu primáři Heřmanovi," napsala modelka po návratu domů poděkování na sociálních sítích a nezapomněla připojit roztomilý hashtag »Kvítek medový« související se jménem miminka.

Prvorozené dcerce Medě, jejíž jméno má indiánský původ a znamená prorocká kněžka, připravila nádherný dětský pokojíček. Při jeho realizaci si přizvala pomocnou ruku odbornice a kamarádky Nicoly, která je bytová designérka. Vzniklo tak království pro malou Medu, které není typicky růžové, jak by se možná u dívčího pokoje očekávalo. Designérka využila spíše jemných pastelových tónů pudrově růžové, béžové a snažila se zachovat neutrální nádech, který nebude působit kýčovitě a dá se s ním pracovat i v budoucnu, jak bude děvčátko růst.

Nejnovější fotku s miminkem v náručí modelka zveřejnila na svém Instagramu. Jako novopečené mamince jí to nesmírně sluší a s rozkošnou Medou jsou v pořádku. Krásný pokojíček ale zatím musí na holčičku počkat. Po porodu musí strávit nějakou dobu v blízké přítomnosti maminky Renaty.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.