Těhotenství dlouho tajila. Moderátorka Veronika Farářová se pochlubila rostoucím bříškem

Veronika Farářová se pochlubila rostoucím bříškem
Veronika Farářová se pochlubila rostoucím bříškem
Foto: Profimedia.cz
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 1. 10. 2020

Moderátorka Veronika Farářová dorazila na středeční tiskovou konferenci soutěže krásy v pokročilém stupni těhotenství a jako budoucí mamince jí to opravdu velmi sluší.

Ředitelka České Miss Veronika Farářová je v očekávání. Na tiskovou konferenci spojenou s představením letošního ročníku České Miss se ukázala v obepnutých oranžových šatech, které rýsovaly její rostoucí těhotenské bříško. Bylo vidět, že prožívá jedno z nejkrásnějších životních období, protože rozdávala úsměvy a vypadala spokojeně.

Krásná brunetka má za sebou úspěšnou mediální kariéru. Působila jako moderátorka na neznámějších televizních stanicích a zpravodajských webech, ale rozhodla se věnovat především osobnímu životu a mateřství, po kterém toužila. V roce 2015 se provdala za podnikatele Jaroslava Faráře, který byl jejím dlouholetým partnerem třináct let.

Během jarní karantény moderátorka neváhala a společně s maminkou se pustila do šití roušek. Tehdy je předala s kamarádem Jarem Smejkalem (29), zpěvákem ze Superstar, domovu důchodců v Turnově. Roušky odvezla také do Ústavu péče o matku a dítě v Podolí (kde mimo jiné nedávno porodila modelka Renata Langmannová).

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.