Machine Gun Kelly je náš kamarád a Ego láká na novou desku – dupačkou z benzinové pumpy

1. říjen 2020

Zpěvák a rapper Machine Gun Kelly si Annabelle získal novým albem Tickets To My Downfall. To ale neplatí pro Filipa a jejich beef z premiérového dílu pokračuje. V pátém díle Velkých čísel ale došlo třeba i na novinku od Ega, který paří s Benem Cristovaem a Simou na benzinové pumpě za doprovodu balkánských rytmů.

Ohlédnutí za minulým dílem přineslo změny v žebříčku Japan Hot 100 a předchozí prvenství j-popového dua YOASOBI, jehož track Yoru Ni Kakeru Annabelle s Filipem alespoň řádně pobavil, vystřídal sedmičlenný boyband Kis-My-Ft2. Novinka Endless Summer už byla ale pro moderátory Velkých čísel přímo neposlouchatelná, a tak se domluvili, že se teď na pár následujících dílů od j-popu distancují.

Až na nekončící beef kvůli nové tvorbě Machine Gun Kellyho tentokrát Filipa výběr tracků od Annabelle mile překvapil. Notovali si při poslechu zpěvačky Melanie Martinez, která v roce 2012 zabodovala v americké soutěži The Voice, ale i u Trevora Daniela a singlu Past Life, na kterém hostuje Selena Gomez a podílel se na něm mimo jiné i bratr Billie Eilish a šikovný producent Finneas O'Connell.

Proč si Annabelle myslí, že je Machine Gun Kelly její kamarád? Kdo je tahounem týdne? A spasí nový track Travise Scotta nedostatečně velká čísla v návštěvnosti blockbusteru Tenet? Poslechněte si pátý díl Velkých čísel!

Playlist:

KIS-MY-FT2 – Endless Summer
MONEYBAGG YO  Said Sum (remix) ft. City Girls & DaBaby
EGO  Pumpa ft. Ben Cristovao & Sima
MACHINE GUN KELLY  Forget Me Too ft. Halsey
TRAVIS SCOTT  Franchise ft. Young Thug & M.I.A.
CALIN  Panama
MELANIE MARTINEZ  The Bakery
TREVOR DANIEL & SELENA GOMEZ  Past Life
AUDREY NUNA  Damn Right

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.