Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Na hraně zítřka bude loupit během pandemie


ikona
Spooner
anne hathawayben stillerChiwetel Ejiofordoug limanlily jameslockdown
Ještě před tím, než se Doug Liman vydá s Tomem Cruisem do vesmíru, natočí si menší heist film z aktuálního dění. 

S kvalitou filmů Douga Limana to občas bývá dost proměnlivé a třeba na takového Jumpera či drama Fair Game už většina lidí zapomněla, když se ale trefí, často jsou z toho pecky typu Agent bez minulosti či Na hraně zítřka. Stále pak samozřejmě patří mezi vyhledávané režiséry, který bude mít i díky Tomu Cruisovi a jejich výletu do vesmíru v následujících letech dost napilno. Ještě před tím, než se vydá s hollywoodskou hvězdou natočit hodně jedinečný film, se ovšem hodlá držet malinko při zemi. 

Chystá totiž údajně malý heist film Lockdown, který se bude odehrávat během aktuální pandemie koronaviru v době přísných opatřeních. Děj bude pojednávat o dvojici, která si jde sice neustále po krku. Rozhodnou se však spojit síly, aby společně provedli velmi riskantní loupež klenotnictví v jednom z nejluxusnějších obchodních domů na světě. I když by však mělo jít o malý snímek míchající heist thriller a romantiku, našel si do ní Liman docela slušnou řádku slavných jmen.

Už nějakou dobu se ví, že ústřední dvojici si zahrají Anne Hathaway a Chiwetel Ejiofor. K nim se ovšem nově přidává také Ben Stiller, který si v posledních letech dával od hraní trošku pauzu a výraznější role by se mu docela šikla, a stále obsazovanější Lily James z Popelky a Baby Drivera. Ve vedlejších rolích se pak objeví britští matadoři Mark Gattis či Stephen Merchant. A to už je zajímavá sestava, s níž by mohl Liman předvést hodně muziky. Záležet bude ale také samozřejmě na scénáři. Ten má na starosti Steven Knight, autor seriálového hitu Peaky Blinders, Východních příslibů či pecky Locke, ale v poslední době třeba také naprostého bizáru Ticho před bouří. Snad tedy v tomto případě naváže na ty lepší kousky ze své dílny. Natáčení pak začíná v Londýně už tento týden, takže do vesmírného blbnutí s Cruisem by měl film v pohodě stihnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace