Pomozte městu obnovit Šustrovu cestu. Můžete si adoptovat strom podle vlastního výběru
Zdroj: www.mmdecin.cz
Zajímavosti

Děčín - Další projekt v rámci Tvoříme Děčín 2018 bude brzy hotový. Jedná se o Zatraktivnění jihozápadního Děčína a jeho autorem je Jan Štefan. Do realizace projektu se mohou zapojit i samotní občané, instituce, školy, firmy a spolky tak, že si adoptují dřevinu, která se vysadí kolem historické Šustrovy cesty.

Ta se nachází mezi Krásným Studencem a Horním Oldřichovem. Projekt je realizován za přispění Agentury ochrany přírody a krajiny ČR. Veřejnost může na výsadbu finančně přispět a adoptovat jednu ze 40 dřevin, jako jsou javory, duby, jabloně, třešně a klokoč.

Všichni zúčastnění tak mohou vyjádřit svůj vztah k městu, ve kterém žijí, životnímu prostředí a zároveň přenechat svůj odkaz budoucím generacím. Za příspěvek 1 000,- Kč bude umístěna přímo u dřeviny cedulka se jménem dárce. Ten si bude moci dřevinu 24.10.2020 od 10,00 hodin do 11,00 hodin sám vysadit. Vybrat si dřevinu a rezervovat ji mohou dárci prostřednictvím odkazu na mapu umístění dřevin od 12.10. 2020 na portálu www.tvorimedecin.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru