×

Další video: „Koudelka se chová jako showman. Ranař Trump jako prezident konflikty ve světě likvidoval. Česko je na rozdíl od Slovenska v eurohujerském proudu.“ – Miroslav Korecký

Countdown
Zrušit
×

„10 tisíc eur za přijetí migranta? Šílené! Je neadekvátní, že tu jsou lidé, co dělají za minimální mzdu a že důchody činí osm deset tisíc. Za to nelze vyžít.“ – říká Tomio Okamura.

„10 tisíc eur za přijetí migranta? Šílené! Je neadekvátní, že tu jsou lidé, co dělají za minimální mzdu a že důchody činí osm deset tisíc. Za to nelze vyžít.“ – říká Tomio Okamura.

Hostem pořadu Horká linka je tentokrát šéf SPD Tomio Okamura.

První divácký dotaz zní, zaslouží-li si ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) za dotace migrantům na úkor nezaměstnaných zavřít do černé věže. „První věc je, že než zavírat paní Maláčovou do černé věže, tak si myslím, že by bylo lepší, kdybychom přišli k volbám. Volby jsou referendem, demonstrací názorů, co si myslí občané.“

„U migrantů se na chvíli zastavím. Prosáklo, že vedení Evropské unie s předsedkyní Evropské komise zveřejnilo novou strategii dalšího postupu ohledně migrace do zemí EU. Z informací, co prosákly, vyplývá, že budou dávat 10 tisíc eur za jednoho přijatého migranta každé členské zemi. Ale nebude to dobrovolné přijímaní. Ten, kdo to bude odmítat, tak vedení EU bude udělovat pokuty a bude se s danou zemí soudit. Pro mě je to úplně šílené. To přeci není normální. Na místě je referendum o vystoupení z EU.“ – míní Tomio Okamura.

► Doporučujeme YouTube – Xaver Live.

Další otázka mimo jiné zní, zdali někdo prosazuje ve Sněmovně nebo v Bruselu harmonizaci mezd v rámci EU (sjednocení platů například kvalifikovaných dělníků, pozn. red.). „To prosazuje v podstatě pouze SPD. Je potřeba udělat zásadní kroky. Je neadekvátní, že tu jsou lidé, co dělají za minimální mzdu a že tu mají lidé důchody osm deset tisíc. Za to nelze vyžít. Mediální propaganda, která vychvaluje EU, je ale velmi silná.“ – konstatuje Tomio Okamura.

► Projekt internetové nezávislé televize XTV můžete podpořit zde.

tomio-okamuraspdmigraceeu10-tisic-eurplatysjednoceni-platupreferencereferendumpropaganda
Další videa
Načíst další Paráda! Došli jste až na konec.