Netradiční oslava výročí svatby Maxové: Sjížděli jez! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Netradiční oslava výročí svatby Maxové: Sjížděli jez!

Celá rodina pohromadě.
Celá rodina pohromadě. (Foto Instagram)

Není to žádná princezna! Topmodelka Tereza Maxová (49) oslavila čtvrté výročí svatby s tureckým realitním magnátem Burakem Oymenem (48) vskutku netradičně. Sjížděli Vltavu v Českém Krumlově – ona jako háček, on jako zadák neboli kormidelník.

Manželé se spolu seznámili před 14 lety při potápění se žraloky a i na vodě oslavili svůj výroční den. V Krumlově si půjčili nafukovací kánoi a vydali se vstříc dobrodružství. Nejprve se sladili na klidné hladině a pak se rozjeli na jez, který na tomto úseku není úplně jednoduchý. Ale podle fotek, které Tereza zveřejnila na sociální síti, to zvládli »levou zadní«. A protože jim to nestačilo, dopřáli si ještě romantickou plavbu na voru s pivečkem a červeným vínkem.

Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země?

Video se připravuje ...

Do svatby se česká kráska úplně nehrnula, jedno manželství už měla za sebou – s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem (50). „Vychováváme společně tři děti, jsme myslím taková kompletní rodina, a ten papír k tomu nepotřebujeme. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Uvidíme...“ tvrdila kdysi Tereza. Nakonec si ale 1. října 2016 přece jen podruhé oblékla svatební šaty a po 14letém soužití řekla »ano« svému tureckému pracháči.

Početná rodina 
Tereza má s Burakem dvě děti – dceru Mínu (11) a syna Aidena (9). Z prvního manželství vychovává už dospělého syna Tobiase (20).

Tereza Maxová: V letadle netleskám, ale zato si povídám se sousedy:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.