reklama

Nejsvůdnější blondýna 90. let má před padesátkou. Rozvést se stihla třikrát

Brenda, Kelly, Steve, Andrea, Brendan, David, Donna. Kdo by si nepamatoval partičku americké mládeže, která definovala devadesátá televizní léta. Jennie Garthová alias Kelly má rok před padesátkou. Na kolik se od dob vysílání slavného seriálu Beverly Hills 90210 změnila?

Prohlédnout grafiku
Foto: Shutterstock

Beverly Hills 90210 patřil mezi nejúspěšnější a nejikoničtější seriály 90. let. Herce jako Tori Spellingová, Shannen Dohertyová, Luke Perry nebo Jennie Garthová vystřelil mezi hollywoodské hvězdy. Pravě Jennie Garthová alias Kelly se stala nejvýraznější postavou seriálu a 3. dubna slaví 49. narozeniny. 

Po skončení Beverly Hills 90210 se Jennie Garthová objevila například v seriálech Melrose Place nebo Co mám na tobě ráda, kde si zahrála starší sestru herečky Amandy Bynesové. 

Populární seriál, který se opakovaně vysílal i v Česku, se natáčel v letech 1990 až 2000. Původně sledoval osudy středoškoláků z bohatých rodin v kalifornské luxusní čtvrti Beverly Hills, později zachycoval jejich příběhy během vysokoškolských studií i po vstupu do života dospělých.

Podívejte se, co dnes dělají a jak vypadají herci Beverly Hills 90210.

reklama
reklama
reklama