Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Beverly Hills 902 10 slaví 30 let: Kdo z oblíbených herců už není mezi námi

Beverly Hills 902 10 slaví 30 let: Kdo z oblíbených herců už není mezi námi
Zdroj: Fox Network
+ Dalších 7 fotografií
VÝROČÍ
Beverly Hills 90210. Seriál, který provázel dospíváním tisíce teenagerů po celém světě a na jehož ikonickou znělku si vzpomenou i ty nejmladší generace. V roce 1990 měla premiéru první série a do roku 2000 vzniklo celkem deset řad. V roce 2019 proběhl pokus o velký comeback. Kdo z hlavních postav se dočkal návratu na obrazovky po 30 letech, a kdo už tento svět bohužel opustil?

Beverly Hills 902 10 byl absolutní fenomén. Pokud vám v devadesátých letech bylo -náct, s nejvyšší pravděpodobností Brendu, Brandona, Dylana, Kelly, Donnu, Andreu, Steva, Davida a spoustu dalších znáte. Tahle banda středoškoláků se nám vryla hluboko pod kůži, stejně jako jejich představitelé. Někteří už ale bohužel nejsou mezi námi. Pojďme si připomenout ty, kteří již tento svět opustili.

Luke Perry (†52) alias Dylan McKay

Herec Luke Perry zemřel 4. března 2019 po mrtvici, neprobudil se z umělého spánku. Stalo se to přitom krátce potom, co tvůrci oznámili pokračování seriálu. Jak na plátně, tak i v osobním životě platil za velkého dobráka, řada známých osobností na něj vzpomínala jako na ochotného a milého člověka.

Po smrti Luka Perryho se herečka Shannen Doherty, která se původně kvůli boji s rakovinou nechtěla nově vznikající účastnit, do seriálu vrátila a uctila tak kolegovu památku.

Jed Allan (†84) alias otec Steva Sanderse Rush Sanders

Jenom pět dní po smrti Luka zemřel také herec Jed Allan Došlo k tomu navíc pár dní po jeho narozeninách. V Beverly Hills si jeho syna Steva zahrál Ian Ziering. Loni zavzpomínal, jak moc mu bude Jed chybět a jak skvěle se s ním spolupracovalo.

Brian Turk (†49) alias Tiny

Rok 2019 byl pro tým kolem Beverly Hills 90210 prokletým, protože jejich řady opustil další z herců. Po boji s rakovinou odešel z tohoto světa Brian Turk. O své nemoci věděl rok před tím, než zemřel, a před světem vše úspěšně tajil. Na jeho pomoc uspořádali kamarádi a příbuzní také sbírku, svůj boj ale nakonec prohrál 15. září 2019.

Budoucnost Beverly Hills 902 10

Tvůrci se už k partě bohatých, úspěšných a krásných přátel z Beverly Hills vracet nehodlají. V loňském roce proběhl pokus v podobě šesti dílů nazvaných BH90210. A i když měl první díl velkou sledovanost, další už u diváků ztrácely.

Stanice FOX TV dala vědět o nových dílech loni v březnu a krátce nato je zařadila do vysílání. V něm se potkaly všechny původní postavy po třiceti letech od první série.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy