Můj čas na kafíčko

Batulková: Místo klidu dům plný dětí!

Přesto, že o sobě hvězda seriálu Slunečná Dana Batulková (62)ráda říká, že je hyperaktivní, mít už zase doma dvě dospělé děti může unavit každého.

V době, kdy její kolegyně už pomalu chodí do důchodu, ona se dál stará o své dospělé děti Marianu (26)a Jakuba (37) a svého mladšího přítele, režiséra Ondřeje Zajíce (50).

K tomu má na krku péči o obrovský dům a zahradu, zkoušky a představení v divadle a natáčení nejsledovanějšího seriálu Slunečná, kde hraje jednu z hlavních postav.

Ze své postavy intrikánky Lidky byla původně na rozpacích. „Přiznám se, že jsem byla úplně zděšená. Lidka je opravdu dělo!

Tchán ji do své bohaté rodiny nikdy nepřijal, a tak má obrovskou ambici dokázat všem, že je velká podnikatelka, která všechno dokáže a všechny smete,“ líčí herečka.

Má své dospělé děti v jejich dětských pokojíčcích!

„Do toho má ještě tajného milence a jedno dítě s jiným mužem,“ dodává s tím, že Lidka své děti miluje opičí láskou a tím je vlastně ničí. Nemá s ní Batulková náhodou něco společného?

Vždyť i ona má doma už dospělé děti! Mariana se vrátila pod rodnou střechu už v době karantény. Její bratr Jakub ji, po rozchodu s modelkou, k mámě v zápětí následoval.

A tak teď bydlí ve svých dětských pokojíčcích. „Jsou to vzpomínky na staré časy. Mám ráda, když je rodina pohromadě,“ libuje si Mariana.

Nezvládá svůj čas ukočírovat

Jestli si ale stejnou měrou libuje i jejich maminka, není jasné. Každá matka má ráda své děti blízko sebe, ale čeho je moc, toho je přece jen příliš!

Herečka sama přiznává, že je toho hodně a že se dostává do situací, kdy se denně přesouvá i na tři různá místa kvůli práci. A to prý věřila, že ve svém věku už zvládne svůj čas lépe ukočírovat.

Přiznává, že když má volný den o samotě, tak se na něj těší. Určitě si neplánovala, že se jí domů vrátí i její stále ještě ženatý syn Jakub, který se rozvádí s Agátou Hanychovou (35).

„Když se dostanu do stresu, tak pak ztrácím radost ze všeho,“ přiznala Batulková s tím, že už před šedesátkou měla v úmyslu naučit se zpomalit a mít více času na malou vnučku Miu (2). Zatím tedy, jak se zdá, si na klid bude muset ještě chvíli počkat!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden