Strom zabil na Moravě miminko v kočárku! Matka ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Strom zabil na Moravě miminko v kočárku! Matka ...

Tragédie se odehrála v sobotu v podvečer na okraji Brna. Při silných poryvech větru spadl na kočárek strom, dítě zemřelo v nemocnici. Policie případ vyšetřuje pro podezření z usmrcení z nedbalosti.
Tragédie se odehrála v sobotu v podvečer na okraji Brna. Při silných poryvech větru spadl na kočárek strom, dítě zemřelo v nemocnici. Policie případ vyšetřuje pro podezření z usmrcení z nedbalosti. (Zdeněk Matyáš)

V Soběšicích včera vlivem silného vichru spadl strom přímo na matku s kočárkem. Miminko bohužel svým zraněním podlehlo.

„Dítě jsme na místě resuscitovali a na řízené ventilaci jsme jej za stálé resuscitace převezli na ARO brněnské Dětské nemocnice," uvedla mluvčí jihomoravské záchranky Michaela Bothová pro Deník.cz. Matka přitom utrpěla zranění lehčího charakteru. „Zjišťujeme všechny okolnosti neštěstí, případ prověřujeme jako usmrcení z nedbalosti. Určitě nejakou dobu potrvá, než celý případ vyřešíme, možná i několik měsíců,“ sdělil Blesk.cz policejní mluvčí Pavel Šváb.

Přečtěte si
vigela
5. 10. 2020 • 10:38

Je to tragédie. Upřímnou soustrast rodině.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.