Své první dítě přivedla Veronika Arichteva na svět 29. 9. a syn je pěkný macek. Po porodu vážil 4100 gramů a měřil 51 centimetrů. Není divu, že raději přistoupili k císařskému řezu. 

Herečka i syn se rychle zotavili, takže mohli jít domů. Ale než odešli, tak se Veronika vyfotila se svým porodníkem a asistentkou. „Ten nejlepší porodník Luboš Hašlík a porodní asistentka Pavlína Prusenovská, která se o mě v Podolí po dobu těhotenství starala, když jsem potřebovala cokoli vědět. Třeba v jakým patře je bufet. Děkuju i druhý výborný asistentce Lucii Moravcový, která mě v úterý ráno vyfasovala na porodním boxu a celou dobu mi pomáhala. Chvílema jsem vypadala, že ji trochu ignoruju, ale já chvílema nemohla ani mluvit,“ popsala těžké předporodní hodiny čerstvá maminka.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Už jsme doma, a tak jsem jenom chtěla ještě jednou poděkovat celýmu operačnímu týmu, sestřičkám a lékařům na JIPu i těm na oddělení šestinedělí P1. Pokud by Luka chtěl jednou sestřičku, tak budu dělat, že neslyšim! Ale kdybych měla rodit znova, tak určitě zase v Ústavu pro matku a dítě, a jedině zase s Lubošem!“ dodala Veronika.

Doma už má synek připravený krásný pokojíček, který je jak z katalogu.

VIDEO: Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou.

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou. FTV Prima

Fotogalerie
64 fotografií