Hlavní obsah
Článek

Bývalá Miss ČR, moderátorka a farmaceutka Jana Doleželová (42) nemohla chybět na soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky, jejíž finále by mělo proběhnout předposlední říjnový víkend. Vzhledem ke své druhé profesi má ke zdravotnictví blízko.

"Je to záslužná profese, spíše i poslání, a jsem ráda, že se pro ně taková akce dělá," míní Jana, která se už pět let věnuje marketingu pro síť lékáren, píše odborné články a je také v dozorčí radě říčanské nemocnice. "Farmacie teď vzhledem k opatřením, kdy ubylo akcí, v mojí práci vede," upřesnila.

A jaký má Jana návod, jak se chovat v době covidové? "Osobně se nebojím, nepovažuji se za rizikovou skupinu, ale samozřejmě mám obavy o svoje blízké, kteří na tom nejsou zdravotně dobře. Všem doporučuji podporu imunity, prevenci. Vitamín C v kombinaci se zinkem či výtažky z echinacey. Bylinná podpora imunity je podle mě významná. K tomu pochopitelně zdravý životní styl a hygienické návyky jako mytí rukou, dezinfekce a roušky v rizikovém prostředí," doporučuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám