Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Děsivá smrt turisty (†58) v tureckém hotelu: Udusilo ho střešní okno!

Autor: Veronika Kynclová - 
5. října 2020
06:05

Konat se soutěž o nejbizarnější úmrtí na dovolené, Rus Nail Muchametšin (†58) by atakoval přední příčky. Ač to zní neuvěřitelně, v luxusním hotelu ho udusilo rozbité střešní okno!

Muž si i s manželkou a dcerou užíval dovolenou v pětihvězdičkovém hotelu u města Manavgat v jihoturecké provincii Antalya. Jenže zrovna když se minulý čtvrtek kochal výhledem z pokoje, speciální automatické střešní okno na něj prý spadlo a drtilo mu krk tak dlouho, dokud nezemřel.

„S matkou jsme krátce předtím odešly na večerní program. Byl v pokoji sám, nedokázal si pomoct a udusil se,“ říká zdrcená dcera. Příbuzní se už nechali slyšet, že požadují další pitvu. Mají ale strach, že po nabalzamování těla v Turecku už úřady nezjistí přesnou příčinu Muchametšinovy smrti. „Nezemřel vlastní vinou, ale následkem nehody, kterou zavinilo vedení hotelu. Chceme to dokázat, proto v Rusku necháme provést druhou pitvu,“ uvedla Rusova žena pro NTR24.

Rodina rovněž žádá tučnou kompenzaci hotelu za to, že jim jeho vedení nepomohlo, navíc nezajistilo včasnou opravu dálkově řízeného okna. „Nikdo z vyšších míst s námi nejednal, na schůzku za sebe poslali zástupce,“ rozčilují se příbuzní. Případem se už zabývá turecká policie. Vdova po Rusovi se ale chce obrátit na soud. „Budeme teď potřebovat hodně peněz na právníky,“ říká.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání