Uprchlík se vezl na podvozku náklaďáku. Chtěl se dostat do Itálie
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 3. října v odpoledních hodinách prováděly hlídky strážníků kontrolní akce v oblasti Průmyslové zóny v Předlicích, kde se činnost strážníků zaměřila na parkování nákladních vozidel, z důvodu probíhajícího státního svátku v sousední SRN.

Během tohoto opatření byl strážníky v ulici Jateční nalezen muž, který byl oblečen do špinavého černého oblečení a zrovna vylézal z útrob podvozku jednoho ze zaparkovaných nákladních vozidel. Strážníkům se chování muže zdálo podezřelé, proto jej vyzvali k prokázání totožnosti, ale dotyčný muž u sebe žádný doklad totožnosti neměl.

0510uprchlikkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o muže Lybijské národnosti, který zavěšen na podvozku nákladního vozidla se snažil dostat do Itálie. Strážníci na běženci požadovali vysvětlení jeho chování a ten jim sdělil, že utíká ze své vlasti před válkou. Po tomto zjištění strážníci  kontaktovali prostřednictvím operačního střediska městské policie službu Cizinecké policie, která si  uprchlíka na místě převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru