Na Tyršově mostě se bude opravovat zábradlí. Je ve špatném technickém stavu
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Zábradlí Tyršova mostu bude konečně opraveno. Na jeho neutěšený technický stav dlouhodobě upozorňovalo město i jeho obyvatelé vlastníka mostu, kterým je Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD). Před nedávnem přišla potěšující zpráva.

„Stavba byla oficiálně zahájena 21. září. Jako první přišla na řadu výroba přechodových plechů, poté budou následovat vlastní stavební práce. Některé již proběhly i přímo na mostě,“ sdělil Jiří Koranda, výrobní ředitel společnosti INSKY, jež je dodavatelem stavby.

Plynulost silničního provozu by neměla být výrazněji narušena. Co se týče chodců, v provozu zůstane vždy jeden z chodníků.

Rekonstrukce zábradlí měla být součástí rozsáhlé opravy Tyršova mostu, realizované před několika lety. Bohužel dodavatel stavby (SDS Exmost) nedokázal v rámci zakázky stavbu řádně dokončit, jelikož se dostal do insolvence.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru