Události v Kině Pilotů 6. 10. – 12. 10.   

foto Kino Pilotů
foto Kino Pilotů

Jak učit pod vlivem a jaká pravidla platí v hokejové kabině teenagerů? Uvidíte v Kině Pilotů.

Smečka

Datum: od 9. 10.

Holky, právo silnějšího a hokej. V partě dnešních teenagerů se žije podle zákonů vlčí smečky. Ve škole i v hokejové kabině, kam přichází nováček David. Autorita dospělých sem nedosáhne, platí tu tvrdá pravidla a rivalita. Pokud chce někdo přežít, musí se podvolit – nebo se vzepřít a o svoje místo bojovat… 

Vstupenky: https://kinopilotu.cz/2692354

Chlast

Datum: od 10. 10. 

Existuje teorie, že bychom se měli rodit s malým množstvím alkoholu v krvi a že mírná podnapilost otevírá naši mysl světu kolem nás, zmenšuje naše problémy a zvyšuje naši kreativitu. Povzbuzeni touto teorií se Martin a jeho tři přátelé, všichni znavení středoškolští učitelé, pustí do experimentu spočívajícího v tom, že si během pracovního dne udržují stálou hladinku. Jestliže Churchill vyhrál druhou světovou válku v alkoholovém oparu, co by pár kapek mohlo znamenat pro ně a jejich studenty? 

Vstupenky: https://kinopilotu.cz/2681614

Pro balík prachů

Datum: od 11. 10.

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy a nechat za sebou život zločince. Především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se vzdát FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker a Meyers to považují jen za žert. 

Vstupenky: https://kinopilotu.cz/2692363



Kino Pilotů stále promítá snímky Žaluji!, Corpus Christi, Krajina ve stínu, Tenet, Šarlatán, Víkend na chatě a další filmy.

 

Comments

comments

Vyhledat