Madonna nebude spolupracovat s Davidem Guettou. Důvod vás překvapí!

Možná vás to namíchne! Madonna (62) vyhodila jednoho z nejslavnějších hudebníků na světě, protože se jí nelíbilo jeho znamení zvěrokruhu. Šokovaný David Guetta přišel o miliony dolarů jen proto, že je štír. Řekl, jak přesně Madonna na tuto zprávu reagovala.

Madonna je nevyzpytatelná! Madonna (62) opět dokázala, že je jednou z nejexcentričtějších hvězd na světě. Nedávno byla umělkyně potěšena remixem jedné ze svých písní v podání DJe Davida Guetty (53). Zavolala mu a řekla, že by si ho ráda najala hned jako producenta jejího dalšího alba. Potěšený Guetta šel s hvězdou na pracovní večeři. Ale jak se ukázalo, jen proto aby přežil jedno z největších zklamání ve své kariéře.

„Šel jsem s ní na oběd. Mluvíme o všem, o hudbě, o tom, jaké bude její nové album, velmi pěkné, jen já a ona,“ – reportuje David Guetta. Dále se se ho Madonna najednou zeptala na znamení zvěrokruhu a on odpověděl, že je štír… „Potom udělala podivný obličej a řekla: Promiň, nebudeme moci spolupracovat, sbohem, “ uvedl DJ. Madonna je totiž Lev.

Asi by vás to také rozčílilo, kdybyste kvůli takovému důvodu přišli o milióny dolarů, stejně jako David.