Ing. Petr Kajnar

  • SOCDEM
  • Moravskoslezský kraj
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2020 17:16:00

Účast v koalici s ANO umožní prosazovat náš program

Účast v koalici s ANO umožní prosazovat náš program

ČSSD v Moravskoslezském kraji přijala nabídku vítězného hnutí ANO na vstup do koalice s jedním zástupcem v Radě Moravskoslezského kraje.

Účast v koalici nám umožní lépe prosazovat náš volební program, než kdybychom pracovali v opozici. Sociální demokracie v Moravskoslezském kraji se chce zaměřit na pokračování transformace průmyslu v regionu, postupný přechod na nové typy průmyslu při zachování podpory stávajících průmyslových podniků a jejich přechodu na bezemisní technologie.

Už dříve jako primátor města Ostravy jsem si vyzkoušel spolupráci s Ivo Vondrákem, stávajícím a pravděpodobně i budoucím hejtmanem Moravskoslezského kraje za hnutí ANO, který byl v té době rektorem VŠB - Technické univerzity Ostrava. Ta byla velmi efektivní. Tenkrát se sociální demokracii v Ostravě osvědčila také koaliční spolupráce s ODS. Nyní tedy jdeme do spolupráce, která už je prověřená a vedla k dobrým výsledkům. Oprávněně proto věříme, že by mohla fungovat i na úrovni krajské koalice.

Petr Kajnar
lídr krajské kandidátky ČSSD v MSK-§

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama