InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čerstvý padesátník Libor Holman sestřelil všechny soupeře

Čerstvý padesátník Libor Holman. , Autor: Václav Kozma

Čerstvý padesátník Libor Holman.     Autor: Václav Kozma

RADOMYŠL - V utkání třetího kola krajské soutěže, skupiny B ve stolním tenise mužů hostil v pondělí 5. října tým Svaté Maří z Prachaticka tým Oseku na Strakonicku, v kterém hraje více než polovina hráčů z Písecka. Protože domácí mají problémy s hernou kvůli koronaviru, požádali o změnu pořadatelství. I když byl Osek v zápise o utkání uveden jako hostující tým, hrálo se na jeho stolech. Hráči Svaté Maří přijeli do Radomyšle, kde má Osek hernu, po těsné výhře v Miroticích ve druhém kole v optimistické náladě. Jenže tentokrát narazili na trochu tvrdší oříšek, který rozlousknout nedokázali.

ST Svatá Maří - TJ Osek 5:10
Čtyřhry 0:2 Holman - Mrkvička, Peterka - Brandýs
Body domácích: Vašátko 2:1, Schoř 2:2, Fleišman 1:2, Macorlík 0:3
Body hostů: Holman 4:0, Peterka 3:0, Brandýs 1:2, Mrkvička 0:3

Těsně před začátkem duelu domácí gratulovali svému nejmladšímu hráči Liboru Holmanovi, který v sobotu 3. října oslavil kulaté jubileum - padesátiny. A oslavenec se svým spoluhráčům náležitě odměnil. Když nemohl ze známých důvodů pozvat spoluhráče k oslavě do restaurace, dal jim dárek za pingpongovými stoly. Ve svých čtyřech zápasech nepoznal hořkost porážky a poměrem setů 12:1 se stal první hvězdou utkání. Ke čtyřem bodům ve dvouhře přidal ještě půl bodu za vyhranou čtyřhru s Pavlem Mrkvičkou.
Druhou hvězdou zápasu byl kapitán týmu Oseku Václav Peterka, který také ani jednou neprohrál, ale po jeho třech vítězstvích už bylo utkání při dosažení desátého bodu ukončeno a ke čtvrtému zápasu se už nedostal.
Jeden a půl bodu přidal na společný osecký účet František Brandýs, který tým od začátku sezony posílil příchodem z Heřmaně, a tím bylo poměrně jasné vítězství Oseku završeno.
Borci Svaté Maří evidentně takovou smršť, kdy od začátku až do konce utkání koukali soupeři výsledkově na záda, když prohrávali 0:5, 1:7, 3:8 a nakonec 5:10, nečekali. Tento tým se však určitě v krajské soutěži neztratí, a když hráči Zdeněk Vašátko, Libor Schoř a ostatní stráví za tréninkovými stoly poctivě ještě mnoho hodin, mohou potrápit leckterého soupeře.

Mnoho dalších sportovních let ve zdraví přeje Liboru Holmanovi sportovní redakce Píseckých postřehů!

Diskuse k článku - 15 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • Aleš 

    Reagovat

     

    Holman to je ten arogantní kancelářská krysa z Rumpoldu

    Vloženo 8.10.2020 20:59:10

  • Ministr zdravotnictví 

    Reagovat

     

    Buďte v klidu, teď si chvíli nezahrajete nikdo!

    Vloženo 8.10.2020 19:44:14

  • Klídek 

    Reagovat

     

    Pokud vím, v současné době se na okrese Písek hraje nejvyšší soutěž v Miroticich. Divize. Nedivím se, že o kp3 nikdo nepíše

    Vloženo 7.10.2020 21:37:23

  • Muskila 

    Reagovat

     

    9.2. 2020 krasny clanek o piseckem pincesu a ještě hezčí fotky i s p. Sekyrou, tak co tady brečíte, až budete hrát lépe, tak se o Vás taky bude psát, ale bohužel vsichni pisecky hrajou jinde, Dunovský, Votava, Martenek, Broulim, Vejda, Hromádka atd

    Vloženo 6.10.2020 15:58:17

  • KS 

    Reagovat

     

    Jestli tomuhle sportu alespoň trochu rozumíš a znáš nějaké hráče, tak bys poznal, že na fotkách nejsou jenom hráči Oseku, ale i soupeře, tedy Sv. Maří. Naprosto objektivní report s oběma týmy a hlavně jubilantem Liborem Holmanem. Všechno nejlepší Libore a ať ti to pořád dobře hraje!

    Vloženo 6.10.2020 11:57:56

    • VM 

      Reagovat

       

      O to přece vůbec nešlo. Jde o to že údajný písecký redaktor píše jen o svém týmu a ani to není tým z Písecka. Nikdo nezpochybňuje že Libor H. je skvělý hráč. Ale kdyby nebyl v tomto týmu, nikdo by o jeho narozeninach nenapsal.

      Vloženo 6.10.2020 12:23:09

      • Milan Rozhoň 

        Reagovat

         

        Když vy všichni anonymové voláte po objektivitě a po tom, že se nepíše o píseckém pinčesu, tak aby bylo objektivitě učiněno zadost: https://www.jcted.cz/mladici-pomahaji-pisecky-pinces-zvednout-z-popela/ a přesto se to, dle diskuze po článkem, nějakým znalcům hry s nejmenším míčkem nelíbilo...

        Vloženo 6.10.2020 13:11:40

        • anonymní čtenář 

          Reagovat

           

          To Hráč a VM určitě nečetli, to jim asi uniklo.

          Vloženo 6.10.2020 13:14:43

        • anonymní čtenář 

          Reagovat

           

          Tak si spočítejte články z Písku a z Oseka.

          Vloženo 6.10.2020 13:31:16

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace