Občanské sdružení majitelů domů má nového předsedu

Ing. Milan Krček, předseda OSMD

Ing. Milan Krček, předseda OSMD

Občanské sdružení majitelů domů (OSMD) má nového předsedu. RNDr. Tomislava Šimečka, který stál v čele sdružení více než 23 let, vystřídal na postu předsedy Ing. Milan Krček. Milan Krček je členem OSMD a výkonným místopředsedou už od roku 2002.

"Prioritním úkolem OSMD v dnešní době bude udržení práv a svobod, které se OSMD podařilo pro své členy vydobýt v minulých letech. OSMD bych rád viděl jako sdružení, které svým členům poskytuje kvalitní individuální servis a současně bude i nadále nekompromisně hájit vlastnická práva. Za tímto účelem bude zapotřebí intenzivně komunikovat s představiteli veřejné moci i dalšími zainteresovanými organizacemi," uvedl Milan Krček.

OSMD je zájmovým sdružením, které hájí zájmy svých členů již od roku 1990. Cílem sdružení, které má více než 3000 členů, je zajištění základních vlastnických práv vlastníků nemovitostí, tj. práva vlastnit, držet a disponovat svým majetkem, užívat jej a brát z něho užitky.


Kontakt

Ing. Aneta Bém

PR manažerka

Občanské sdružení majitelů domů v ČR, z. s.

E-mail: aneta.bem@osmd.cz

www.osmd.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-reality-personální-OSMD

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.