Covid se v Ústeckém kraji šíří ve sportovních klubech. Nemoc mají hokejisti, fotbalisti i v basketbalovém týmu
Ilustrační foto: CC0
Sport

Ústecký kraj – K pondělní 18. hodině bylo v Ústeckém kraji pozitivně testováno na nový koronavirus již 3 862 osob od začátku epidemie, z toho 1463 osob je již uzdraveno a 31 osob zemřelo.

Za posledních 24 hodin bylo v Ústeckém kraji hlášeno 90 nových případů onemocnění covid-19.

Stále jsou hlášené nové případy onemocnění ze školských zařízení na území celého kraje, většinou se jedná o jednotlivé případy onemocnění žáků nebo pedagogů ZŠ a MŠ.

Infekční nemoc se šíří i mezi sportovci. V okrese Most byla ukončena karanténní opatření v hokejových týmech HC Verva Litvínov (A- tým a tým juniorů), pokračují karanténní opatření u členů hokejového klubu HC Mostečtí lvi A-tým.

V okrese Chomutov je aktuálně řešen výskyt covid-19 v několika týmech hokejového klubu Piráti Chomutov (žáci, dorost, junioři, dospělí).

Pokračuje výskyt onemocnění covid-19 u několika členů basketbalového klubu v Ústí nad Labem.

Okres Teplice hlásí výskyt z fotbalového klubu U 16 FK Teplice.

O případech detailněji informovala na základě údajů krajské hygienické stanice radnice v Podbořanech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru